2777
2789
عنوان

یه نظر سنجی راجب اختلاف سنی

194 بازدید | 27 پست

بیشتر روی صحبتم با اوناییه که با ازدواج دختر ۱۹ ساله با پسر ۳۰ ساله اوکی ان

خانوما شما اگه ۳۰ سالتون بود با یه پسر ۱۹ ساله ازدواج میکردید؟ (فرض کنید خانواده و فامیل و مردم همه اوکی ان خب؟) خیلی جدی با دلیل نظرتونو بگید میخوام مغزتونو کشف کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من یکی همراه میخوام یکی ک پایم باشه 

یک دهه اختلاف سنی خیلیه و قاعدتا دنیا ها متفاوته

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نه من یکی همراه میخوام یکی ک پایم باشه  یک دهه اختلاف سنی خیلیه و قاعدتا دنیا ها متفاوته

در ضمن ادم تو ۱۹ سالگی تجربه ی انچنانی نداره ولی یکی ک سی سالشه سرد و گرم و چشیده و کوله باری از تجربست پس چیزس ک یک بار تجربه کرده دوباره نمیاد تجربش کنه... 

به نظرم باترین سن ازدواج بعد لیسانس ۲۲ تا زیر سیه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خوبه، صداقت معیار مهمیه😂😂😂😂😂

اگه صداقت رو بخوای که ادم های پدوفایل به سمت سن پایین تر گرایش دارن منتهی چون دیگه خیلی ضایعس برن خواستگاری ۱۲ یا ۱۳ ساله به همین زیر ۲۰ سال کفایت میکنن🙃

💍♥ i said yes 

عزيزم منطق همچين افرادي اينه كه مرد بايد بزرگتر باسه چون عقلش ديرتر ميرسه ! پسرا رو هم پزرو كردن فكر كردن تو هر سني باشن اين خق رو دارن با دختر ١٩ ساله ازدواج كنن 

كلا به نطر من ازدواج همسن خوبه يا نهايت ٢-٣ سال بزرگتر يا كوچيكتر 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹