2777
2789
عنوان

بچم رو میخوام بدم به خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 70 پست
واقعا میتونی بچتو بدی یکی دیگه حتی اگه خواهرت باشه بنطرم عیر ممکنه

حالا خواهر خوبه یکی از فامیل های شوهر من داده به خواهر.شوهرش😁

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از آشناها خانمی ۶ تا بچه داشت یکی از دخترها کمی بیمار شد،برای مراقبت دادن به خواهر بزرگترش که بچه دار نمی شد،چنان به این دختر رسیدگی کرد،بهترین مدرسه،معلم خصوصی توی خونه،بعد هم برای تحصیل خارج از کشور ،بعد این دختر که کلا مهاجرت کرد،خاله اش  را برد پیش خودش و به خوبی و خوشی با هم زندگی کردن

مادربزرگ مادریم همینکارو کرد ۱۴ تا بچه داشت  یه از دوقلو هارو داد به خاهرش که بچه دار نمیشد

اره ما هم یکی از فامیلامون دو تا زن داشت 

زن اولیه نازا بود همون قدیم کلی خرج کردن

یکی از پسر ها رو زن اولیه گرفت

الان که مرده پسره از کل اونا پولدار تره چون زنه خیلی پول دار بود

حالا خیلیاشو که همسر میفهمه . اگر نفهمه هم پنهانکاری اصلا کار اخلاقی نیست ، مگر اون همسر مشکل داشته باشه 

اما اینکه برات مهم باشه اطرافیان بفهمن یا نفهمن مسخره اس . من و همسرم هزار تا کار میکنیم یکیشو به بقیه نمیگیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عجب 😳😳پس هست ما ندیدیم

بله پسر عمه شوهرم هست من اینو شنیده بودم از مادرم چون مادرم دورا دور اونا میشناسه فکر میکنم شوخیه تا این که خود همسرم گفت پسر عمم بچشو داده به خواهرش اینو همه می دونن فقط خود بچه نمی دونه چون نمیشد مخفی کرد خواهره ۱۰ سال بوده بجه دار نمیشد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والا

یه فیلم فاریی بود یادمه یکی تز دوستام ماهواره داشت میدیدم

مرده یه زن دیگه هن داشت پنهونی زن دومیه حامله شد 

دومیه اومده بود مثلا پناه اورد به اولی اون اولی هم از خدا خواسته قایمش کرد زنه رو به خوای تین که این زنا بزاد بچش مال خودش بشه ( اصلا نمیدونست هووشه فکر میکرد به دخترس که تو مجردی حامله شده ) بعد اخر زن دومیه با شوهر دست به یکی کردن زن اولیه اواره شد و دو تا یی با بچشون زندگی کردن

شاید خیلی صمیمین

شاید زن داداشه ناخواسته باردار شده بود میگفت میخوام سقط کنم خواهر شوهرش هم نازا بود گفته دنیا بیار بده من اونم قبول کرده

منم اولین بار این عجایب رو توی سایت دیدم که طرف گفت یکی از جاری ها میخواد بچه ‌شو به جاری دیگه  ...

من از نزدیکترین کسم این کارودیدم.

جاری بچه شو بده به جاریش.

الان اون بچه هیجده سالشع و هنوز جریانو نمیدونه.بااینکه همه فامیل میدونن

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
صد در صد مگه بیمارستان هر کی به هر کیه اینا همش چرت و پرته حتی یدونه از این داستان های اینستاگرامی ...

من اینجارو بیشتر از اینستا قبول دارم اصلا فک‌میکنم اینجا ی خانواده ایم ولی با اینستا غریبه ام‌خیلی ،،

انگار ازما نیستن