2777
2789
عنوان

بچم رو میخوام بدم به خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 70 پست
اها پنجمی فروخت؟ ببخشید بعد شوهره نگفت خونه و ماشین از کجا اوردی

قایمشون کرد اصلا لو نداد ک همچین چیزایی داره

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عفریته ای بوده

همون حقش طلاق بود

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
ببخشید زیاد میپرسم زنه زیر بار رفت که همچین کاری کرده؟  شوهرش نتونست ردی ازون خانواده پیدا کنه ...

اره دیگ شوهرش فهمید ک اینکارو کرد وقتیک شک کرد بهش اونام ازین شهر رفتتن دیگ مطمعنشد ب زنش ک گف اونم لو داد دیگ چاره ای نداش نمیتونس ک دیگ پنهون کاری کنه.. اره شوهره رف پیدا کرد بچشو ولی فکنم دور کارای شکایت و اینجور چیزا بود زنه خودش هم خونه پدرشه... ولی بچرو نیورده هنوز بجه ای ک دوسال پیش نامادری خودش باشه اون بزرگش کرده فک نکنم دیگ پیش خونواده اصلی خودش بایسته درصورتی ک مادرشم نیس 

همینجایکی گفت اپارتمان داره شوهرش نمی دونه

اوو اره بابا

من این قدر دیدم 

مثلا یه ظرف برنز یکی از فامیل ها خریده بود مشخص بود گرونه مثلا شوهرش فکر کرده بود ده تومنه

نگو هشتاد تومن بود 🥲

جلو چشم شوهرشم بود 

همسایمون انگشتر فروخت داد به دعا نویس  به شوهرش گفت انگشترم از دستم افتاد  توی ذهنم میگم ...

افتادن که اره ممکنه انگشتر خواهرم تو رستوران افتاده بود 

همسرم تو سوپر مارکت انگشتر پیدا کرد 

گشاد باشه امکانش زیاده

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
منم اولین بار این عجایب رو توی سایت دیدم که طرف گفت یکی از جاری ها میخواد بچه ‌شو به جاری دیگه  ...

وقتی بچه بودم همسایمون یه پسر کوچولو داشت خودش به مامانمم گفته بود بچه جاریم هست داد به من بعد شوهر همون جاری مرد و شوهرش جاریشم گرفت گه گاهی میومد خونشون مهمونی این بیچاره انگار کلفتشون بود

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..