2789
عنوان

شخصیت پسر

179 بازدید | 18 پست

گاهی حس میکنم تو جسم اشتباهی گیر کردم.شخصیت پسرونه ای دارم موهام کوتاه،حتی تن صدامم مردونه ست علایقم دخترونه نیس روحیاتم، از گرایش و اینها منظورم نیست.

نمیدونم چیکار کنم خیلی حس مزخرفیه

گاهی دلم میخواد لباسهایی که دلم میخواد بپوشم، کت و شلوار و...ولی نمیشه چون همه بهم میگن تیپ دخترونه داشته باش و موهاتو بلند بذار در صورتیکه چند ساله موهام پسرونه س. نگید نوجوونم و به خاطر سنمه چون خیلی وقته هیجده سالگیو رد کردم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش گفتم اهمیتی نداد گفت یه چیز عادیه بعدا این شخصیتت تغییر میکنه😐💔

ازمایش یا تست روان شناختی هم گرفت؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

سلام خانوما استاتر ببخش نمیتونم تاپیک بزنم 

من تازه اسباب کشی کردم اومدم دیدم وضع راه پله ناجورها گند و کثافته 

الان چهار روز میگذره صاحب خونه اومده میگه تا پایین پله هارو تمیز کن ماهم دم در خودمون تمیز میکنیم 

من چیکار کنم باید تا آخر گند و کثافت اینارو تمیز کنم ؟؟؟؟؟؟ یا بگم نه

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

آره ازم دوتا تست شخصیتی گرفت فهمید درون پسرونه ای دارم ولی گف تغییر میکنه اینچیزا

تفریحات مثلا پسرارو دوس داری؟

یا فقط استایل؟

خب برو یه مشاور دیگه 

اگه اونم همینو گفت دیگه بپذیر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
تفریحات مثلا پسرارو دوس داری؟ یا فقط استایل؟ خب برو یه مشاور دیگه  اگه اونم همینو گفت دیگه ب ...

کلا همه چیم میگن شبیه پسراس حتی تن صدام

آخه مشکل اینه درک نمیکنن حدود هفت سال پیشم رفته بودم پیش مشاور وقتی حرفام رو شنید گفت چون بچه ای اینا رو میگی بعد یه ابرو بالا انداخت چیز دیگه ای نگف