سلام دوستان. من ماه پیش دو بار و این ماه یکبار هنگام دفع خونریزی داشتم قطره قطره خون میچکید. یبوست داشته باشم اینجوری میشم در غیر این صورت نه .رفتم دکتر برام کلونوسکوپی نوشته . خیلی میترسم بنظرتون برم ؟؟ مشکلم حاده یعنی؟؟
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
اصلا حاد نیست اگه بری دکتر ... کولونوسکوپی زمان قدیم چون بی هوش نمیکردن خیلی دردسر داشت الان میبرن تو بیمارستان و بی هوش میکنن و اصلا نمیفهمی..کل خانواده ما به خاطر برادرم مجبور شدیم بریم کولونوسکوپی
خب پس باید برم دکتر . ازم پرسید که سرطانی چیزی ندارین تو خانوادتون گفتم نه.حرفش ترسوندم، از کلونوسکو ...
نترس بابا زر زده،پیش پیش نمیشه نظر داد خونریزی مقعد دلیلش میتونه شقاق بواسیر،زخم روده باشه فوری هم تبدیل به سرطان نمیشه لعنت به این دکترا که ترس به دل ادما میندازن قبل بررسی،از کلونوسکوپیم نترس چیزی نمیفهمی بیهوشت میکنن،ولی نظرم اینه یه دکتر دیگم برو با حرف یه دکتر فوری کلونوسکپی نده این دکترای کوارش فوری یه کلونوسکپی اندوسکپی مینویسن ۵ تومن بزنن جیب
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر بهم گفت با بیهوشی انجام میدم و احتمالا هموروئید داری.شما مشکلتون چی بود عزیزم؟ درد نداشت اصلا؟
داداشم سرطان روده بزرگ داشت دکترش گفت باید تمام خانواده برن کولونوسکوپی که اگه مساعد سرطان باشیم با دارو رفع بشه ..داداشم چهار سال درگیر سرطان بود ...موقع کولونوسکوپی به هیچ عنوان متوجه نمیشی چون بی هوشی ..فقط دارویی که برای تمیز کردن روده میدن یه مقدار اذیت میشی .منظورم اینکه یه چند ساعتی حالت اسهال بهت دست میده ...داروش هم نه مزه داره نه بو ..ظاهرش مثل نمکه ..