arosss مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 4169 عنوان تقویت مو 49 بازدید | 4 پست چی کار میکنید برای جلو گیری از موخوره و تقویت و .. محصولاتی هم که استفاده میکنید بگین مامان شدم خدایا شکرت 😍🐣 1402/12/14 | 12:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 برای موی جون دار و بلند چی خدااااا دلم موی خیلی بلند میخواد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
arosss مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 4169 سرم سریتاا خوبه ؟برای چی خوبه ؟ مامان شدم خدایا شکرت 😍🐣
me1383na1379 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 212 خوبه ؟برای چی خوبه ؟ موخوره و موی شکننده و آسیب دیده کلا مورو تقویت میکنه البته که باید اصل باشه فیکش بدرد نمیخوره