2789

آره عزیزم چرا نشه؟ما یه معلمی داشتیم میگفت دوماه خوندم رتبه۶۰۰آوردم دبیری تاریخ.فقط باید روزی زیر۱۳ساعت نخونی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اگر پایه درسیت خوبه من یه مشاور تخصصی انسانی میشناسم اگر خواستی شمارشو بدم باهاش یه صحبتی داشته باشی

ن مشاور منو بدبخت کرد ک تا الان موندم اگ‌خودم میخوندم الان خیلی جلو بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم چرا نشه؟ما یه معلمی داشتیم میگفت دوماه خوندم رتبه۶۰۰آوردم دبیری تاریخ.فقط باید روزی زیر۱۳س ...

واقعا؟خداروشکر پس منم میتونم 

مرسی عزیزم

من روزی ۱۵ ساعت میخام بخونم

واقعا؟ نمیدونم متوسطم یا ن ولی یچیزایی خوندم مثلا عربی دهمو خوندم  جامعه از دهم و دوزادهم یکم ...

خوبه صفر که نیستی نرسی حالا مباحث مهم بیشتر بخون اونایی که تست بیشتری ازشون میاد .یکم باید به خودت فشار بیاری دیگ مطمئنم موفق میشی

خوبه صفر که نیستی نرسی حالا مباحث مهم بیشتر بخون اونایی که تست بیشتری ازشون میاد .یکم باید به خودت ف ...

فداتشم مرسی♥️اره یکی می فقط دوازدهم بخون چون ۴۰ درصد دوزادهمه با اون کتابای مخصوص آزمون اختصاصی

فداتشم مرسی♥️اره یکی می فقط دوازدهم بخون چون ۴۰ درصد دوزادهمه با اون کتابای مخصوص آزمون اختصاصی

عزیزدلی❤️❤️

اره دوازدهم خیلی مهمه پایه اتم که متوسطه سختم نیست برات زیاد

بله ولی باید برا امتحان خرداد ماه نهایی تلاش کنی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

متاسفانه باید بگم نه 🌝 تو از الان روزی ۱۸ ساعتم بخونی نمیتونی ببخشیدا حقیقتو گفتم 💔

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
اونو ک اره میتونم مشکل من این کنکورشه ک دعوت شم ب مصاحبه

این دیگه مونده به شانست

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من همین پریروز مشاور گرفتم اخرش برگشت بهم گفتی نمیتونی باید پشت کنکور بمونی اینم همونو میخاد بگه دیگ

وای قشنگ انگیزه اتو گرفته😐😐😐مشاور هیچ کاری نمیکنه خودم ۶ تا عوض کردم اگه خودت میتونی برنامه بنویسی اصلااا نیازی به مشاور نیست به نظرم

اگ تونسم‌چی؟

اگه تونستی که خیلیم خوب اینجا سوال جواب نکن برو بشین سر درست 

من طبق تجربه گفتم 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور