2777
2789
عنوان

جراح زیبایی خوب برای عمل بینی

105 بازدید | 20 پست

هم عمل پلیپ دارم هم زیبایی

ی جایی معرفی کنید قیمتش نجومی نباشه و کارش خوب باشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کدوم شهری؟

مهم نیس

هر جایی باشه میرم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشان دکتر علی کریمیان عالیه

قیمتاش چجوریه

من بینیم خیلی بزرگ نیس ی قوز داره میخوام نباشه

تابستان حدود ۳۵ بود

اها خوبه پس

پیج نداره کاراشو ببینم

تو نت هم بزنی میاد این پیج اینستا بود 

ممنونم

دکتر پگاه علیزاده،اینستا ببین کاراشو الان 25هست گاهی اف میزنه میگه مثلا فلان روز یه نفر جا دارم با قیمت 23، اقساط هم داره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
کبود خانی عمل کردم 50 

راضی؟

ورم نداشت؟

بینیت استخونی بود یا گوشتی

چه مدلی عمل کردی؟

چه مدت بعد ورمش خوابید؟

راحت نفس میکشی؟

راضی؟ ورم نداشت؟ بینیت استخونی بود یا گوشتی چه مدلی عمل کردی؟ چه مدت بعد ورمش خوابید؟ راحت نفس ...

اره راضیم 

نه حتی وقتی قالب بینیمو برداشت ورم آنچنانی نداشتم 

استخونی بود بزرگ نبود بینیمم ظاهرش هم اوکی بود فقط انحراف و شکستگی قدیمی داشتم 

مدلش طبيعی خواستم 

الان 2ماهه عمل کردم چند روز دیگه میشه 3ماه معمولا بعد 3تا 6 ماه ورم میخوابه ولی من آنچنان ورم ندارم کمه 

تنفسم اوکیه