2821
2789

مادرم برا پوست چرب میگیره سبزه فک کنم خیلی خوبه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من به پیشنهاد کاربر عزیز سایت (مصی) رفتم دارخونه ک شوینده ضدجوش اردن بخرم ذاروخونه گفت ک این براتو خیلی قویه و با کلی بازاریابی ،ژل شستشو دیپ سنس مدل بامبو رو بهم داد  حالا موندم خوبه یانه😑

کاربری دست دو نفره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من استفاده کردم معمولیه  پن مایع یاجامد ضدجوش دئودراگ بگیر خیلی خوبه واسه جوش داروخونه هادارن ...

یعنی اصلا جوش هاتو نبرد،؟؟ چ بازخوردی گرفتی؟ از دیپ سنس

بله من فبلا روشن کننده دئودراگ داشتم عالی بود واقعا

کاربری دست دو نفره

برای پوست چرب خوبه ولی زیادبرای جوش تاثیری نداره ولی قیممتش مناسبه

مادرم جوش نداره 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
یعنی اصلا جوش هاتو نبرد،؟؟ چ بازخوردی گرفتی؟ از دیپ سنس بله من فبلا روشن کننده دئودراگ داشتم ...

فقط چربی پوست رومیبره برای کسی که جوش نداره خوبه ولی اثردرمانی نداره من آردنم استفاده کردم فقط قیمتش بالاتروگرنه همین دیپ سنس ازون بهتروبه صرفه تره سرویناهم خوبه

فقط چربی پوست رومیبره برای کسی که جوش نداره خوبه ولی اثردرمانی نداره من آردنم استفاده کردم فقط قیمتش ...

جدی؟؟ سبوما اردن ضدجوش رو هم مصرف کردی؟؟؟

کاربری دست دو نفره

فقط چربی پوست رومیبره برای کسی که جوش نداره خوبه ولی اثردرمانی نداره من آردنم استفاده کردم فقط قیمتش ...

بعد سبوما اردن هم جوشارو خشک نکرد؟؟

کاربری دست دو نفره