سلام دوستان، ببخشید من یه سوال برام پیش اومده بود که توی سایت ها پیداش نکردم، کنکوز فرهنگیان رو میشه به تنهایی داد؟ (یعنی کنکور رشته های نظری و زبان و هنر رو نداد و فقط فرهنگیان رو داد)
عزیزم شما تازه این سوالو میکنی مگه پشت کنکوری نیستی ؟؟؟؟!!!!کنکور فرهنگیان دروس اختصاصی رشته خودته به اضافه ی دفترچه ی فرهنگیان اگر رشتت انسانیه دروس اختصاصی رشتتو میدی بعدش دفترچه فرهنگیان بهت میدن کسایی ام که اصن فرهنگیان نمیخوان فقط همون دروس اختصاصی خودشونو میدن. شرط دعوت به مصاحبه ی شماام همون کنکوره که میدی ۶۰درصد تاثیر دروس اختصاصی ۴۰درصد هم تاثیر اون سه تا منبع جداگانه ی فرهنگیان بعد اینکه مصاحبه دعوت شدی امتحان نهایی ام دادی دیگه اونوقت تاثیر کنکور ۲۵درصده تاثیر مصاحبه۲۵درصد و تاثیر معدل هم ۵۰درصد. فک نکن چون تاثیر کنکور در نهایت ۲۵درصده پس لازم نیست بخونی این اشتباهه چون همه رو که دعوا به مصاحبه نمیکنن فقط نسبت به رتبه و تراز کنکورت دعوتت میکنن اگر کنکورو بد بدی و دعوت به مصاحبه نشی همون اول از دور رقابت حذف میشی
اگر میشنوی که بعضیا فقط کنکور فرهنگیان ثبت نام کردن معنیش این نیست که دروس رشته ی نظری رو ندارن معنیش اینه اونا فقط میتونن فرهنگیان انتخاب رشته کنن و نمیتونن برای سراسری دیگه انتخاب رشته کنن اینکارو کسایی میکنن که فقط و فقط فرهنگیان میخوان ولی من خودم جفتش رو ثبت نام کردم و البته فقط یه کنکور میدم تفاوتش اینه اگر قبول نشم فرهنگیان میتونم دانشگاه های دیگه انتخاب رشته کنم