2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستان، ببخشید من یه سوال برام پیش اومده بود که توی سایت ها پیداش نکردم، کنکوز فرهنگیان رو میشه به تنهایی داد؟ (یعنی کنکور رشته های نظری و زبان و هنر رو نداد و فقط فرهنگیان رو داد)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم بله ، فقط این که فکر کنم کنکور فرهنگیان اردیبهشت برگزار میشه حواس تون باشه جا نمونید

عزیزم مطمئنی؟ آخه توی سایت اینطوری نوشته بود که در کنار هر رشته (نظری، هنر، زبان) دفترچه فرهنگیان رو میدن و اصلا تاثیر کمی هم داره تو قبولی (۱۰ درصد).

عزیزم مطمئنی؟ آخه توی سایت اینطوری نوشته بود که در کنار هر رشته (نظری، هنر، زبان) دفترچه فرهنگیان رو ...

اهااااان فکر کنم با کنکور اردیبهشت باشه پس ، خلاصه که تایمش اردیبهشت مواظب باشین جا نمونید

میشه شماهم سوالمو جواب بدین، ممنون میشم (که از اون یکی کاربر پرسیدم)

من خواهرم امسال دروازدهمه یادمه میگفت فقط میشه کنکور فرهنگیانو ثبت نام کرد اما خب اون ۲ تشم نوشت با نظری 

البته الان زمان ثبت نام فکر میکنم تموم شده 

💕🧚‍♀️                                               

عزیزم شما تازه این سوالو میکنی مگه پشت کنکوری نیستی ؟؟؟؟!!!!کنکور فرهنگیان دروس اختصاصی رشته خودته به اضافه ی دفترچه ی فرهنگیان اگر رشتت انسانیه دروس اختصاصی رشتتو میدی بعدش دفترچه فرهنگیان بهت میدن کسایی ام که اصن فرهنگیان نمیخوان فقط همون دروس اختصاصی خودشونو میدن. شرط دعوت به مصاحبه ی شماام همون کنکوره که میدی ۶۰درصد تاثیر دروس اختصاصی ۴۰درصد هم تاثیر اون سه تا منبع جداگانه ی فرهنگیان بعد اینکه مصاحبه دعوت شدی امتحان نهایی ام دادی دیگه اونوقت تاثیر کنکور ۲۵درصده تاثیر مصاحبه۲۵درصد و تاثیر معدل هم ۵۰درصد. فک نکن چون تاثیر کنکور در نهایت ۲۵درصده پس لازم نیست بخونی این اشتباهه چون همه رو که دعوا به مصاحبه نمیکنن فقط نسبت به رتبه و تراز کنکورت دعوتت میکنن اگر کنکورو بد بدی و دعوت به مصاحبه نشی همون اول از دور رقابت حذف میشی 

اگر میشنوی که بعضیا فقط کنکور فرهنگیان ثبت نام کردن معنیش این نیست که دروس رشته ی نظری رو ندارن معنیش اینه اونا فقط میتونن فرهنگیان انتخاب رشته کنن و نمیتونن برای سراسری دیگه انتخاب رشته کنن اینکارو کسایی میکنن که فقط و فقط فرهنگیان میخوان ولی من خودم جفتش رو ثبت نام کردم و البته فقط یه کنکور میدم تفاوتش اینه اگر قبول نشم فرهنگیان میتونم دانشگاه های دیگه انتخاب رشته کنم