2777
2789
عنوان

خواب دیدن جن

173 بازدید | 21 پست

بچه ها خواب بودم حدود ساعت های سه و خورده ای بود خواب دیدم توی یه جایی نشستم مثل خونه بود ولی کلاس درس بود بعد یهو استادی که داشتیم یهو بهم گفت برو در اصلی سالن رو ببند بعد در کلاس رو باز کردم که برم سمت در سالن دیدم خیلی تاریکه کفش هام رو پوشیدم برم یهو یه صدایی توی همون تاریکی بلند شد صدای زن بود ولی هیچ کس اونجا نبود یهو برگشتم بیام داخل به بقیه بگم همینطور که داشتم میگفتم یه صدایی شنیدم یهو چشمم به صورت ترسناک همون زنه افتاد سریع از خواب پریدم ولی همش حس میکردم یکی بیخ گوشمه قبلش هم خواب دیده بودم که یکی کنار گوشم همش داره اذیتم می‌کنه ....

یعنی کلا از اتاقم ترسیدم چند وقت یکبار حس میکنم یکی تو اتاقمه....

'-' !니 곁에 나는 살수있어

من یه دوره خواب جن به شدت میدیدم توخواب من واذیت میکردن میزدنم بعد دیگه هه باخودم گفتم این باراذیتم کنن ایت الکرسی میخونم .بارها توخواب اومدن اذیتم کنن بلند بلندایت الکرسی خوندم دیگه اذیتم نکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوره خواب جن به شدت میدیدم توخواب من واذیت میکردن میزدنم بعد دیگه هه باخودم گفتم این باراذیتم ...

من هر شب قبل خواب آیت الکرسی و سوره ناس رو میخونم کلی هم صلوات استغفار میکنم ولی نمی‌دونم چی ازم میخوان....🥺

'-' !니 곁에 나는 살수있어
فکر نکن بهشون قران بزار بالای سرت شبا

بگم خنده ات میگیره ولی قرآن همیشه رو عسلی کنار تختمه...آیت الکرسی و سوره ناس میخونم صلوات و استغفار هم قبل خواب زیاد میگم نمی‌دونم واقعا چرااااااا

'-' !니 곁에 나는 살수있어
باخودت تمرین کنی توخواب بگی همین که نزدیکت شدن

توی خواب اختیار فکر دست مون نیست ک بعد من اون لحظه اینقدر میترسم سریع فقط میرم پیش مامانم اینا ...😂😂😂🥲

'-' !니 곁에 나는 살수있어
توی خواب اختیار فکر دست مون نیست ک بعد من اون لحظه اینقدر میترسم سریع فقط میرم پیش مامانم اینا ...😂 ...

پس چرامن تونستم عزیزم بایدبتونی.یادمه یه باربارداربودم توخواب دیدم وای فکرکن