2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

521 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها لطفا خانمایی که طلاق گرفتن راهنمایم کنن.من سه ماه و خورده پیش درخواست دادم جلسات مشاوره گذاشتن من رفتم ولی اون نیومد هرسه جلسه.بعد باهم آشتی کردیم من برگشتم سرزندگی.الان سه ماه که گذشته اون درخواست لغو شده.الان سوالم اینه بخام درخواست مجددبدم دوباره مشاوره میزارن یا نه.یه راست میریم برای شورای حل اختلاف؟لطفا کمکم کنین اگه میدونین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توافقی باشه یه جلسه برید کافیه ما رفتیم گفتیم قصدمون طلاقه ب مشاوره همین یه جلسه رو اوکی کن همون یه جلسه رفتیم واسه ما هم توافقی بود اجباری نیست حتما همه حلسات برید خودت بهش بگو کار ما از مشاوره گذشته بخاطر مراحل طلاق اومدیم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم توافقی باشه یه جلسه برید کافیه ما رفتیم گفتیم قصدمون طلاقه ب مشاوره همین یه جلسه رو اوکی کن هم ...

گلم توافقی نیس میخاد اذیت کنه.بخاطر همین جلساتم اصلا نیومد.الان به نظرت دوباره میگن برید مشاوره؟پروسش طولانیه 

بله .سیزده ساله بخاطرهمه دعوا داریم .یه روز آرامش نداشتم من.الویتش ورزش و کوهه.وضع مالی بد.دیشب رستو ...

با همسرتون در مورد مسائلی که مشکل دارید تا حالا بصورت جدی حرف زدین؟ 

آقا هستم 🙏🏻

گلم توافقی نیس میخاد اذیت کنه.بخاطر همین جلساتم اصلا نیومد.الان به نظرت دوباره میگن برید مشاوره؟پروس ...

ن دیگه نامه بهت داده مشاوره اگه داده دیگه نمیفرستن توافقی نباشه که خیلی سخته شاید سالها طول بکشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

با همسرتون در مورد مسائلی که مشکل دارید تا حالا بصورت جدی حرف زدین؟ 

هزار بار هیچوقت نمیخاد قبول کنه گناهکاره.بزارید یکی شو بگم مثلا یبار بخاطر اینکه من رفته بودم سر کیف پولش که کارت ملیشو ببینم منو جلو مادرشوهر جاری وخواهرشوهرم زد