2777
2789
عنوان

کادو برای مرد

84 بازدید | 8 پست

بین اینا کدومش بهتره؟ 

کاور صندلی ماشین 

کفپوش 5بعدی

ست اچار 

ست، ابزار 

کفش ست کفشای خودم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعا مردا با ست آچار و ست ابزار هم خوشحال میشن یعنی ؟ 😐 نمی دونم چرا دلم سوخت براشون🥴🥲

ن بابا دلت نسوزه همچی کادو گرفتم اینارم احتیاج داره انقدم ذوق میکنه هرکدومم از 500ب بالاس چ دلسوزی

بستگی به شوهرت داره که کدومش رودوست داشته باشه اگه به ماشینش اهمیت میده وسایل ماشین اگرم فنی هست ابزارواینا 

اگرم هیچکدومش نیس کفش

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
به کدومش احتیاج داره اونو بردار 

میدونی مثلا الان کفپوشو و کاور احتیاج داره 

اما اچارم بعضیارو نداره 

بستگی به شوهرت داره که کدومش رودوست داشته باشه اگه به ماشینش اهمیت میده وسایل ماشین اگرم فنی هست ابز ...

ب ماشین ک اهمیت میده نمیدونم چی بگیرم ابزار و اچارم رو نصفشونو داره و همرم دوس داره البته الویت اخرب ا کفشه

اگه نامزد من بود

با روکش صندلی خوشحال میشد یا رینگ مورد علاقش

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
اگه نامزد من بود با روکش صندلی خوشحال میشد یا رینگ مورد علاقش

رینگا گرونن وگرن خرچنگی میخاست😂