2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 5386 بازدید | 20 پست
دلم برای خواهرت کباب شد نامادری بدترین تجربه است همش میترسم بمیرم بچه‌هام بیفتن دست نامادری

خدا رو شکر من وضعیت م خوبه ارامش دارم تو خونه بیچاره خواهرم از چاله بیرون امد به چاه افتاد زندگ یش سخته  نیش و کنایه نامادری کم بود الان افتاده بین مادر شوهر و خواهر شوهر چون اونا کمی از پدرم  مدرن ترن هر روز کنایه می زنن به خواهرم . پدر بد اخلاق و بی رحمم بیشتر از اونا پول داره اما همه شو داده به نامادریم کلی طلا و زمین براش خریده حتی یه هزارتمنی هم به برادر بیچارم کمک نمی کنه . برادرم تو خونه پدرزنش زندگی می کنه    خونه اونا رو اجاره کرده پدر بی رحمم با این که می تونه براشون خونه نمی خره 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
 خدا رو شکر من وضعیت م خوبه ارامش دارم تو خونه بیچاره خواهرم از چاله بیرون امد به چاه افتاد زند ...

خدا به دادشون برسه آخه ادم چقدر توان داره که از وقتی به دنیا میاد عذاب بکشه اونوقت یه سری ها از اول خوشبخت به دنیا میان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یکی از فلسفه های وجود جهان اخرت، همینه.

اینکه انسانهاجزای کارشونوپس بدن. 

خیلیاز ادمهاهستند که تواین دنیا بدی میکنند وبدی نمیبینند یا مثل صدام به خیلیا خیلیییییییی بدی میکنند اما سختیشون به انداره بدی که به یک نفرکردند هم نیست.

بایداگرخداکندعادل باشد، جهانی وجودداشته باشد که خدا درش انتقام و اجربده.  دنیا دارمکافات نیست.

مطمین باش به خاطر سختیهایی که کشیدی خدا اون دنیابرات جبران میکنه و از نامادری وپدرت و... نمیگذره 

2790
2778
2791
2779
2792