2821
2789

نذارید قهر اتفاق بیفته

نذارید کش دار بشه

اگه کنترل قهرشون دست خودتون نیست،محلشون نذارید ،تا خودشون بیان آشتی

نیومدنم به درک

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ک اره صد درصد  ولی خب آدم از زندکی سرد میشه  عادتشه من باید برم منت کشی منم این دفعه ...

اصلا نرو منم با شوهرم اینکارو کردم از اون موقع همش خودش میاد منت کشی😂

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟

خیلی بده،اینا ک‌میگن نرو ،نکشیدن،خیلی سخاه آروم آروم بعد چند روز عادی میشه و دل دورتر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی بده،اینا ک‌میگن نرو ،نکشیدن،خیلی سخاه آروم آروم بعد چند روز عادی میشه و دل دورتر

اخه خیلی بد عادت شده خیلی حتی تقصیر خودشم باشه بروش نمیاره من باید برم حرف بزنم 

اخه خیلی بد عادت شده خیلی حتی تقصیر خودشم باشه بروش نمیاره من باید برم حرف بزنم 

همسر منم همینه ،من دیگه آروم اروم ب به بهونه حرف میزنم اونم بدش نمیاد و اشتی میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مردها خیلی ضعیف تر هستن البته گناه دارن ولی به جنون میرسن دهها مورد دیدم بعد از طلاق کارشون به جنون رسیده البته خونواده دست به کار میشه سریع زنش میده 

خوب خانوما ازدواج مجددشون سخت تره 

مردها خیلی ضعیف تر هستن البته گناه دارن ولی به جنون میرسن دهها مورد دیدم بعد از طلاق کارشون به جنون ...

اره میدونم زنا خیلی‌ قویترن و زود بلند میشن ولی مردا با این همه نگاه خوب بهشون و حق ب جانب بودن ب شدت افسرده میشن

نذار قهر زیاد طول بکشه ما یه سال بیشتره بینمون سرد شده فقط دنبال بهانه میگردیم برا دعوا من بعد باردا ...

اخه همیشه من آشتی میکنم تا کی باید من پیشقدم‌ بسم مگه زندکی اون نیست

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

من باز اومدم

morizana4747 | 26 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز