2777
2789
عنوان

چرا انقدر بی ذوقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 84 پست
جدی برای مورد 30 ساله بچه ایی  بیشتر جنبه سرگرمی داری براش  بلاکش کن

من خودمو تیکه پاره کردم که شاید یکم باهام صحبت کنه و ایگنورم نکنه الان بزنم بلاکش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمو تیکه پاره کردم که شاید یکم باهام صحبت کنه و ایگنورم نکنه الان بزنم بلاکش کنم

تهش که چی ؟ الان نره دو روز دیگه!

ببخشید ولی خودت یه جورایی میگی داره تحملت میکنه 

داری خودت بازیچه دستش میکنی فقط و فقط جنبه حالا حوصلم سر رفته پس برم با دختره چت کنمی باهاش 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
تهش که چی ؟ الان نره دو روز دیگه! ببخشید ولی خودت یه جورایی میگی داره تحملت میکنه 

خودش اومده خودشم میخواد بره

تحمل کردن رو نمیدونم ولی اینکه مثل بابا بزرگا داره باهام حرف میزنه اذیتم میکنه

خودش اومده خودشم میخواد بره  تحمل کردن رو نمیدونم ولی اینکه مثل بابا بزرگا داره باهام حرف میزن ...

اخه تو داری میگی خودمو کشتم تا ایگنور نکنه

یه جورایی می خواد بگه بچه ای تا بهت بر بخوره

توعم حالا که می خوای وایسی

یکم سر سنگین و بزرگونه رفتار کن که فک نکنه همه چی به سنه

نرو هر اتفاقی واست میوفته با ذوق براش تعریف کن که تهش بگه بچه ای

اخه تو داری میگی خودمو کشتم تا ایگنور نکنه یه جورایی می خواد بگه بچه ای تا بهت بر بخوره توعم حالا ...

اره خب قبلا حدود دو ماه پیش من بهش پیشنهاد اشنایی دادم که به خاطر اختلاف سنیمون رد کرد و بعدش خیلی منو ایگنور کرد و خب اینکه یهو خودش اومد جلو خیلی چیز خوبی بود ولی نمیدونم اینکه بچه ای رو منظور دار میگه که ناراحتم کنه چون بنظرم همچین ادمی نیست 

بهرحال اینکه برسی به کراشت خیلی اتفاق خوشحال کننده ایه و خب نمیدونم قراره تهش چی بشه