من دیگه بیخیالش شده بودم خودش اومد ریپلای کرد استوریمو و اینکه خودش خواست که وارد یه رابطه بشیم هنوز یه هفته از شروع رابطمون نگذشته ولی من هر چی که میگم میاد میگه بچه ایی و کوچولویی فعلا بزرگتر میشی میبینی اصلا مهم نبوده خب یعنی چی مگه مجبور بودی که با یه بچه وارد رابطه شی
من 17 اون 30 چند ماه پیش خودم بهش پیشنهاد دادم رد کرد چند روز پیش خودش اومد شروع کرد همهچیو و ...
طرف من ۲۳ سالشه احساس میکنم خیلی ازم بزرگتره چطوری اینو قبولش کردی😐😐😐
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
من 17 اون 30 چند ماه پیش خودم بهش پیشنهاد دادم رد کرد چند روز پیش خودش اومد شروع کرد همهچیو و ...
احیاما فکنمیکنی این رابطه اشکال داره از پایه؟؟خییییییلی دنیاتون و تحربه هاتون و ...دوره از هم دیگه مشخص تر از اینکه حس بچه بهت داره؟؟؟توام ک تو این سن هورمونات بالا الکی وابسته ادم سمی میشی
بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
چطور بگم من نمیدونستم چند سالشه حدودا حدس میزئم 24 اینا باشه ولی خب وقتی که فهمیدم 30 سالشه که یکم د ...
چرا خندم گرفت😂💀. ببخشید ولی یعنی تو با انقدر اطلاعات کم وارد رابطه شدی؟
دوست پسر من ۲۳ سالشه انقدر یخه و اصلا ذوق که هیچی محبت هم به زور میکنه، اصلا نمیتونم یه ۳۰ ساله رو تصور کنم چطوری میتونه باشه. باهاش کات کن بابا. از یه پدوفیل چه انتظاری داری.
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.