2777
2789
عنوان

چرا انقدر بی ذوقه

1431 بازدید | 84 پست

من دیگه بیخیالش شده بودم خودش اومد ریپلای کرد استوریمو و اینکه خودش خواست که وارد یه رابطه بشیم هنوز یه هفته از شروع رابطمون نگذشته ولی من هر چی که میگم میاد میگه بچه ایی و کوچولویی  فعلا بزرگتر میشی میبینی اصلا مهم نبوده خب یعنی چی مگه مجبور بودی که با یه بچه وارد رابطه شی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته اون چند سالشه؟ معمولا پسرایی که وارد رابطه با دخترای سن پایین میشن میذارن یکم بگذره بعد اون روی واقعی خودشونو نشون میدن. این همون اول بسم الله داره نشون میده خودشو🤣 بهتره از اینجور ادما دور بمونی دوست دارن تو رو اونجور که خودشون میخوان تربیت کنن🤕

چند سالته اون چند سالشه؟ معمولا پسرایی که وارد رابطه با دخترای سن پایین میشن میذارن یکم بگذره بعد او ...

من 17 اون 30 

چند ماه پیش خودم بهش پیشنهاد دادم رد کرد چند روز پیش خودش اومد شروع کرد همهچیو و الان اینطوری میکنه نمیدونم چه مرگشه

به نظرم که طرف مقابل شما صورت مسئله رو پاک میکنه و از اینکه روبروی شما بایسته مشکل رو بشنوه فرار میکنه. 

این رفتار کلافه کننده س به نظرم بهش مستقیم و منطقی بود 

ما الان توی یک رابطه ایم و این مشکل رو داریم. شاید تو حالت توی لین رابطه خوب باشه چون فکر کنی اون مشکل، خاص نیست، مهم نیست و غیره ولی من حالم خوب نیست چون اون مشکل اذیتم میکنه و نیاز دارم بهم احترام بذاری و گوش بدی چون این برای ادامه رابطه لازمه. 

بگو اینکه میگی بچه ای و اینها یعنی اینکه صرفا از نگاه خودت به قضایا نگاه میکنی. لطفا از نگاه منم ببین و اینکه این جواب های تو چیزیو که درست نمیکنه و بلکه خراب تر هم میکنه اوضاع رو.

در کل باهاش منطقی حرف بزن و توضیح بده 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️