2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایییی منممممم 🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭

یه ماه و نیمه ندیدمش 😭😭😭😭😭😭 

حتی گوشیشم ازش گرفتن آموزشیه فقط هفته ای یه بار اجازه زنگ زدن با گوشی پادگان بهش میدن یه بار اومد مرخصی که امیکرون گرفت و نتونستیم همو ببینیم دیگه توان ندارم 

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 
چقدر شما شیرینی.  جبهه گرفتم چون ب امثال من و سربازا داری توهین میکنی

قابل انکار نیست کمتر به نظافت اهمیت میدید 

اگه با بوی جوراب به کسی یا گروهی توهین بشه که فاتحش‌ خوندس

خودت میگی درسطحی هستیم که با همچین چیزی بهمون توهین میشه😂😂

و واقعیت رو چرت و پرت میدونی  

قابل انکار نیست کمتر به نظافت اهمیت میدید  اگه با بوی جوراب به کسی یا گروهی توهین بشه که فاتحش ...

شما مشکلی چیزی داری؟ در سطحی هستیم ک بهمون توهین بشه؟ چ ربطی داره؟ سرهنگ نظامی هم ک باشه باید از قانونی ک هست تبعیت کنه وگرنه از طرف مافوقش تنبیه میشه. 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2298578

شما مشکلی چیزی داری؟ در سطحی هستیم ک بهمون توهین بشه؟ چ ربطی داره؟ سرهنگ نظامی هم ک باشه باید از قان ...

تو مشکل داری که فقط میکنی حقیقت توهینه 

تو داری بوی گند جورابو به قانون و سرهنگ و مقدسات و نظام ... ربط میدی

بینی من که اشتباه حس نکرده تو داری بزرگش میکنی به همه چی ربطش میدی اگه واقعا نظافتو یاد میدادن مردا تمیز و مرتب میشدن خودت که کاربر همین سایتی میتونی بخونی چقدر خانوما از کثیفی و بد بویی شوهرشون گله میکنن نمیفهمم با چه منقطی بوی جورابو به همه چیز داری ربط میدی 

حقیقتو قبول کن و حاشیه نرو

تو مشکل داری که فقط میکنی حقیقت توهینه   تو داری بوی گند جورابو به قانون و سرهنگ و مقدسات ...

والا من ک فازشما رو تشخیص ندادم. 

درضمن همونایی ک از گند بودن همسرشون گله دارن قبل ازدواج ایا نمیدیدن شوهرشون چطور شخصیتی داره؟ 

و اینکه هرکسی همچین تفکری داره قطع ب یقین خودش همینطوری هست و دیگرانو هم همینطور میبینه. 

درضمن من جورابو ب چیزی ربط ندارم صحبت من نظافت و مراب بودن در نظامی گری یا سربازی بود. 

بیشتر ازاین هم نمیتونم وقتمو برای این حرفا بزارم روزخوش

https://abzarek.ir/service-p/msg/2298578

والا من ک فازشما رو تشخیص ندادم.  درضمن همونایی ک از گند بودن همسرشون گله دارن قبل ازدواج ایا ...

همچین مردی خیلی راحت شخصیتشو پنهون میکنه 

به هر حال من زیاد دیدم سربازا بوی جوراب میدن حالا تو حرف خودتو بگو 

وقت منم از دیروز گرفتی با ریپلای زدنت