2777
2789
عنوان

بیوپسی پستان

975 بازدید | 13 پست

سلام دوستان تابحال کسی از سینه ش نمونه برداری شده؟ درد داره؟ 

دکتر بهم گفته فردا ان شاءالله اگه جواب سونوم خوب نباشه باید بیوپسی انجام بدم من بیست سالمه، خطرناکه ایا؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدید شما کیست داشتید؟ چه نوعی بود ؟ براید چند بود که دکتر شمارو فرستاد ن ...

سلام جانم 

بنظرم توده فیبروآدنومه که سه سانتی میشد و من قبلش با تست خانگی خودم متوجه وحود توده شدم و رفتم سونوگرافی 

دکتر پیشنهاد بیوپسی داد در صورتیکه سونوگرافی تاییدش کنه جون بعد از چند مدت مصرف دارو توده تغییری نکرده بود 

میتونید دستتونو بذارین زیر سرتون و سینه ها رو لمس کنین و اگه توده ای جدا از بافت پستان لمس کردین بهتره برین پیش دکتر

موفق و سالم باشین❣️

سلام جانم بنظرم توده فیبروآدنومه که سه سانتی میشد و من قبلش با تست خانگی خودم متوجه وحود توده شدم و ...

من امرکز رفتم لیوپسی درد نداشت ولی بعداز ۱ ساعت درد خفیفی داره من از نتیجه اش میترسم سونو اول گفت بایرادز ۳ دلم خوش بود امروز تو بیوپسی که سونو کرد گفت بایرادز 4a احتنالا تا جواب بیاد سکته رو زدم 

زندگی زیباست
من امرکز رفتم لیوپسی درد نداشت ولی بعداز ۱ ساعت درد خفیفی داره من از نتیجه اش میترسم سونو اول گفت با ...

به دلت بد راه نده

ان شاءالله که چیز بخصوصی نباشه♥

سبزیجات زیاد بخور

از استرس دوری کن