2777
2789
عنوان

مدیریت پول

483 بازدید | 14 پست

خانما چطوری پس انداز میکنین و خرج و خرید 

مثلا اجاره هرروز کنار میزارین و یا پس انداز 

یه روش شنیدم ک خیلی خوبه میگه اول پس انداز مقداری بعداضافه موند خرج کن شماهم یه راهنمایی بکنید اصلا مدیریت ندارم الکی خرج میکنم شوهرم خیلی زحمت کش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم روز اول که حقوق میگیره همرو تو یه کارت جدا مخصوص پس انداز می ریزه در حد ۳ تومن میزاره برا خونه تا مجبور نشه پول برنمیداره 

خودمم کار میکنم در حد خودم و خرج های بچه ها کمکش میدم 😎😎

یه کارت که رمز دوم نداره داشته باش یه بخشی از پولت رو بریز داخلش

اگر میتونی یه وام بگیر، چیزی بخر قسط بده

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

همسرم روز اول که حقوق میگیره همرو تو یه کارت جدا مخصوص پس انداز می ریزه در حد ۳ تومن میزاره برا خونه ...

مال ما آخه خرد خرد هست هرروز میاد دستمون منم ماشالاه عین لودر معلوم‌نیس چیکار میکنم

من کارت جدا میکنم چندتا دارم بانک مختلف مثلا ی کارت برا پس انداز یکی برا خرجای مهم یکیم برا تفریح ما ...

چون خرد خرد دستم میاد موندم شوهرم اسنپ مثلا دوتومن میزارم کنار وسیله خراب میشه اون میره تا سه تومن بزارم کنار عروسی و عزا میشه هم از کار می مونه هم پول میره هرکاری میکنم نمیتونم چیزی بزارم کنار

مال ما آخه خرد خرد هست هرروز میاد دستمون منم ماشالاه عین لودر معلوم‌نیس چیکار میکنم

باید برا خریدات برنامه ریزی کنی یک روز در ماه باید خرید کلی انجام بدی 

ما ۱۵ هر ماه خرید کلی داریم 

میمونه متفرقه مثله نون و میوه همین چیزای معمولی 

حتی تغذیه بچه ها هم کلی برمیدارم