2777
2789
عنوان

مژه

210 بازدید | 17 پست

بچها من تاحالا رو صورتم کاری انجام ندادم می‌خوام برای عید مژه بکارم 

میشه بگید چه مدلی قشنگ تره؟ چشمام درشت و خماره

فرق کاشت و لمینت و اکستنشن چیه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکستنشن کن ی جای خوب  زیاد سنگین و پر نکن که به چشمت فشار بیاد بعد سه هقته هم باید بری ترمیم‌ ...

فرقش با کاشت چیه؟ سخته؟ مراقبت خاصی داره؟ مژه های خودت بعدا خراب نمیشه ؟

اگر جای خوبی بری مگه مژه ها خراب میشه؟

بله عزیزم،هر جا بری فرقی نمیکنه،چسبش پدر مژه هات رو در میاره اوایلش قشنگن و اعتماد بنفست رو بالا میبره،ولی بعد که ریمو کنی تازه متوجه میشی که دور از جون چه غلطی کردی و زیبای نچرال خودت رو فنا کردی

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
فرقش با کاشت چیه؟ سخته؟ مراقبت خاصی داره؟ مژه های خودت بعدا خراب نمیشه ؟

کاشت خیلی بده 

چسب دائمی میزنن 

اکستنشن‌ آسونه‌

مراقبت‌‌کنی اوکیه مژه عات آسیب نمیبینه

اکستنشن خط چشمی رو من حیلی دوس دارم

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
بله عزیزم،هر جا بری فرقی نمیکنه،چسبش پدر مژه هات رو در میاره اوایلش قشنگن و اعتماد بنفست رو بالا میب ...

والا خواهر ماهایی که هیچ کاری نکردیم واقعا اعتماد به نفسمون اومده پایین هرچی زشت دوروبرم بود با عمل و این چیزا خوشگل شدن، بنظرم چیکار کنم برای عید یکم تغییر کنم ؟

والا خواهر ماهایی که هیچ کاری نکردیم واقعا اعتماد به نفسمون اومده پایین هرچی زشت دوروبرم بود با عمل ...

بخدا که الان دیگه نچرال قشنگه و مد شده،منم هیچ کاری نکردم و از چهره ام راضی هستم ....

بنظرم چهره ی نچرال خودت رو خراب نکن،اگر خیلی خواستی یه حرکتی بزنی اگر خط خنده داری فیلر بزن یا لبت رو در حد نیم سی سی ژل بزن خیلی کم که اصلا مشخص نشه،یا پوست صورت رو‌ میکرو کن،

بنظرم روی پوستت کار کن بیشتر،

دندون هات رو بلیچینگ کن،

از این دست کارها... ولی کاشت اصلا نکن،

تازه ژل لب هم خوب نیست خودمونیم،اونم نزن خیلی چیپ شده دیگه

بخدا که الان دیگه نچرال قشنگه و مد شده،منم هیچ کاری نکردم و از چهره ام راضی هستم .... بنظرم چهره ی ...

نه ژل اینا که اصلا نیاز نداره لبم در حد آرایشگاه می‌خوام تغییر کنم نه چیزای پزشکی 

والا از مد افتاده و سادگی مده ولی همه پلنگن آدم احساس زشتی می‌کنه 

نه ژل اینا که اصلا نیاز نداره لبم در حد آرایشگاه می‌خوام تغییر کنم نه چیزای پزشکی  والا از مد ...

من‌ندید میگم شما زیبایی  

وای نه........................مژه هات خراب میشه........................نکن

محرم امسال هم اومد و من مثل پارسال دست خالی.....خدایا یه نیم نگاه.....فقط یه نیم نگاه.........فکر کن منم بنده عزیزتم...خیلی دلم تنگه..........یه صلوات بفرستید....شاید دعای شما گرفت