2777
2789
عنوان

کسی وکیل هست

78 بازدید | 9 پست

سلام میخواستم یک سوال بپرسم شوهرم یک ماه پیش قرار شد بهش یک ارث برسه شوهر رفته امضا کرده و پولی نگرفته قرار شده تا یک ماه پس بدن اما ندادن الان بخاییم دادگاهی کنیم به نتیجه میرسیم اصلا راهی هست شوهر قولنامه رو امضا کرده همه دادش ها وخاهر ها پول گرفتن ولی پول شوهر منو ندادن شوهر ساده من امضا کرده به رو اعتماد توررروخدا به دادم برسید😔😔

کی قرار بوده پول بده بهش  خوب بره به املاکی بگه

یکی از برادر ها سهم خونه رو خریده به همه پول دادن ولی هنوز یه کت ندادن خیلی امروز فردا کیکنننن احساس میکنم نمیخان بدن پول ایران هم روز به روز ارزششش میاد پاییین خدایا چه کنم 🥺💔من بهش گفتم وقتی پول گرفتی امضا کن گوش نکرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از برادر ها سهم خونه رو خریده به همه پول دادن ولی هنوز یه کت ندادن خیلی امروز فردا کیکنننن احساس ...

باید اول پول می‌گرفت بعد امضا می‌کرد الانم دوستانه رفعش کنید زنگ بزنه بگه پول لازم دارم شب عید بفرستش 

بری دادگاه شکایت هم احترام ها از بین میره هم کلی زمان میخواد و دردسر 

ولی چون پولی به حسابتون نریخته میتونید شکایت کنید فقط زمان بر 

[QUOTE=330581496]باید اول پول می‌گرفت بعد امضا می‌کرد الانم دوستانه رفعش کنید زنگ بزنه بگه پول لازم دارم شب عید بفرست ...[/QUOTEاره باز گفته دوهفته صبر کن پیدا میکنم آخه شوهر خونی برادر اوناس ولی عمه اش بزرگش کرده احساس میکنم نمیخان سهم شو بدن  

خوب به عمش بگه 

عمه اش فوت شده بعد هم الان دختر عمه اش هستن ولی نمیتونن دخالتی کننن یه باز برا یک قضیه دخالت کرده بودن اینقدر دعوت کرده بودن کیا بیا و ببیین خاهراش یک افریته هاییی هستن که بیا و ببیین کلا از پولشون خاهرا پنجاه تومن مونده بود برا همون اومده بودن دعوا و نارختی داشتن بعد به شوهر بد بخت من میگفتن علی صبر من پولتو میدن تو که پولکی نبودی 😏

چطور شما پولکی بودین به خاطر پنجاه تومن اومدین میخاست طلا بخره بقیه شو مثل اینکه خاهرا باهم پول گذاشتن یه خونه خریده بودن هی روزگار من که راضی نیستم 💔 

عمه اش فوت شده بعد هم الان دختر عمه اش هستن ولی نمیتونن دخالتی کننن یه باز برا یک قضیه دخالت کرده بو ...

تو هم بگو ماکه نفروخته قسطی وقتی نداشتی نمیخریدی برادر من 

ماهم لازم داریم پول ایران داره بی ارزش میشه خوب پولمون بده 

چقدر سهمیتون