2777
2789
عنوان

چطور بهش بگم

137 بازدید | 9 پست

بالاخره با کراشم یکم اوکی شدیم و چند روزیه که داریم باهم حرف  میزنیم  و دیروز یه پست گذاشت و یه دختره که پستش رو استوری کرده بود رو فالوو کرد قبلا فالووش نداشت بنظرم از روی احترام و این حرفا هم نبوده چون پسرایی که پستش رو استوری کرده بودن رو فالوو نکرد خب چطور بهش بگم یا بفهمونم که خوشم نمیاد که هر دختری که میبینه رو فالوو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه رابطمون تازه شروع شده نمیدونم چطور باید بهش بگم

خیلی عادی عزیزم چه ربطی داره به هرحال تو رابطه این 

بهش بگو من رو این قضیه خیلی حساسم دوست دارم زمانی که تو رابطه هم پارتنرم جز من با دختری ارتباط نداشته باشه حتی به عنوان دوست اجتماعی

زوده هنوز بهش از این حرفا بگی اونم اگه به تو علاقه داشته باشه اوکی میشه خودش ولی اگر نه چی، ازت فرار ...

یه حجم خیلی بالایی دختر رو فالوو داره  وخب گفتم شاید همکاری چیزین ولی این دیگه هول بازیه بنظرم

خوب پس اگر حجم بالایی دختر فالو داره ول کن بگی هم فایده نداره

خب پس از رابطه هم بیاد بیرون دیگ 

اگه از همون اول خواسته هاتو نگی خط قرمزاتو نشونش ندی بعدا خودتو بکشم دیگ فایده نداره چون اون شخص عادتش میشه در نهایت این دختره که وابسته میشه و از روی عشق مجبورع کنار بیادو تحمل کنه و عذاب بکشه یا در نهایت شکست بخوره و افسره سه همین اول تکلیفشو مشخص کنه بهتره

خب پس از رابطه هم بیاد بیرون دیگ  اگه از همون اول خواسته هاتو نگی خط قرمزاتو نشونش ندی بعدا خو ...

خب پس با یه ریلز فان درباره همین براش میفرستم ببینم چی میگه چون مستیقم بهش بگم شاید بگه که هنوز یه هفته نشده انقر حساسیت برای چیه