2777
2789

سلام آیا کسی اطلاع دارد ؟ 

من موبایل خودم را دادم به کسی که برایم حساب گوگل درست کنه بعد مدتی متوجه شدم که در گوگل گذرواژه ها به اسم ایشان ثبت شده برای مثال اگر آن شخص اسمش سارا باشه در گذرواژه نوشته Sara1390 بعد نگران شدم چون وقتی حساب گوگل خود را تغییر می دادم هم زمان که برای من پیام ( شما حساب خود را .....کرده اید ) می آمد برای آن شخص هم پیام می آمد الآن نگران هستم که اگر متنی را در گوگل سرچ کنم سابقه سرچ گوگل من برای آن شخص هم برود آیا به این شکل هست ؟ یا نه ؟ 

بله میره،برا منو همسرم همینه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چطور میشه، مگه ممکنه؟😐

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

خب چجوری تغییرش بدیم این مشکلو منم دارم

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
خب چجوری تغییرش بدیم این مشکلو منم دارم

حساب کاربری جدا بزنید بر ما مشترکه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وا چطور میشه، مگه ممکنه؟😐

خب مشترکه حسابمون

حساب کاربری جدا بزنید بر ما مشترکه

خب چیکارا انجام بدم بلد نیسم

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
جای نگرانی نیست نگرانی شما بی مورد است در اسرع وقت گذر واژه را تغییر دهید برای مثال اگر صغری هستی ...

سلام من  حساب جدید درست کردم اما الان نگرانم که سرچ های قبلی را دیده باشد