2777
2789
عنوان

چرا همه پسرا اینجوری شدن ...😕🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 42 پست

اره...

پسر ازدواجی و سالم و اهل خانواده خیلی کمه....

امیدوارم بتونم با مدیریت روابط یکیو پیدا کنم...

من همون اول با پسر رک و رو راست صحبت میکنم هدفم چیه و مکالمات دقت میکنم رفتارش باهامو....پسری که هی میگه عکس یا بیرون بریم و.... صبر نمیکنه احساس راحتی بکنی بنظر من کنسله....

عکس چهره رو میگم هااااا.....

اون که هیچی دیگه

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا راحت دم دستشونن. قدیما فقط و فقط روز خواستگاری می‌تونستن با دختر مورد علاقشون دو کلمه با کلی خجالت حرف بزنن بعدشم دخترا کلی ناز می‌کردن واسه دادن جواب بله به خواستگار.

من تا الان دوتا دوست پسر داشتم که هیچ کدوم پیشنهاد جنسی ندادن  بنظرم آدمتو عوض کن

همه رو بالا و پایین کردم همه یجور بودن 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

اگر دختر خیلی راحت از همون اول حد و حدود ها رو به آقا بگه و قید کنه باید حرمتش حفظ بشه این اتفاقا پیش نمیاد

چون اکثر پسرا همون اول کار میرن و اونی که قبول میکنه نسبتا قابل اعتمادتره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

پسرها همیشه اینجوری بودند ولی دخترا بهشون پا نمی دادند الان بعضی دخترا چون زود پا می دهند به پسرا پسرها انتظار دارن همه این مدلی باشن 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
والا سطح اعتماد هامون اومده پایین 😅

خیلی واقعا خیلی 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
اگر دختر خیلی راحت از همون اول حد و حدود ها رو به آقا بگه و قید کنه باید حرمتش حفظ بشه این اتفاقا پی ...

دیگه اینکاره شدم 😅

سریع متوجه میشم و تمام میکنم یروز نگذشته 

البته از نی نی سایتی ها هم‌ ممنونم خیلی حرفاشون خوبه 

اره خب یه جوری شده ک باید از سایه خودت ترسید 😅

بخدا ادم میترسه تو اجتماع بره 

کلاسی و جایی واقعا 

الان پاک شدن خیلی سخت شده