2777
2789
عنوان

خسته‌ام 🦋🍃

102 بازدید | 13 پست

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند 

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند 

🦋🍃#

ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ#

حیران‌خاتون#  

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰

بله دقیقا

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف که جان خودم را هم بی اجازه خداوند نمیتوانم بگیرم 

برای چن روز هم کافیه شاید نزدیکانم به خودشون بیان. 

🙂

خسته نباشین تولدتون مگه نیستش؟مبارک باشه تولدی که چه روز خوبی باشه ۱۳ اسفند🥳،حالا خسته از چی🤔

چه خوب که یادتونه تولدمه 

ولی تولدی مبارکه که باهاش خوشی باشه دل خوش لبخند همراه باشه نه منی که شب تولدم تنها مهمانم سایه خودم بود تنها خوردنی و نوشیدنیمم شاید اشکام بود

چه خوب که یادتونه تولدمه  ولی تولدی مبارکه که باهاش خوشی باشه دل خوش لبخند همراه باشه نه منی ک ...

والا منم حقیقتا الان تازه فهمیدم تولدتون بود😂چرا مگه خانواده پیشتون نیستن؟ چرا اشک و غم آخه مگه چی شده آخه چی ارزش اشک و غم آدمو داره اونم این روز! شاد باشین یه روز سال ۱۳ اسفنده دیگه😁

والا منم حقیقتا الان تازه فهمیدم تولدتون بود😂چرا مگه خانواده پیشتون نیستن؟ چرا اشک و غم آخه مگه چی ...

نمیشه گفت بعضی چیزا باید توی دل موفون بشن

گفتنش فقط در اوره 

چه خوب که یادتونه تولدمه  ولی تولدی مبارکه که باهاش خوشی باشه دل خوش لبخند همراه باشه نه منی ک ...

البته خیلی سخته کسی ناراحت باشه اونم روز تولدش😭امیدوارم حل بشه مشکلات همه مردم که هر کس چند تا گرفتاری داره

البته خیلی سخته کسی ناراحت باشه اونم روز تولدش😭امیدوارم حل بشه مشکلات همه مردم که هر کس چند تا گرفت ...

ممنون ان شاء الله آرامش مهمون  قلبمون بشه

نمیشه گفت بعضی چیزا باید توی دل موفون بشن گفتنش فقط در اوره 

بنویسین رو کاغذ بعد پارش کنین🤣آدم تخلیه میشه،برین دنبال پیشرفت با غصه که مشکلی حل نشده تا حالا،اسفندیا قابل انعطاف هستن برید به سمتی که دلتون میخواد