2777
2789
عنوان

کسی از سوره یاسین یا بقره معجزه دیده؟❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 71 پست
این مدت از بس دعا خوندم دیگه واقعا دارم ناامید میشم

یه تاپیک دارم عنوانش اینه یکبار گفتم حاجت نگرفتم اما اشتباه گفتماونو بخونید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی استارتر ؟چی شد سوره بقره رو میخونی؟زندگیت درست شده؟

نمیدونم چ اتفاقی تو زندگیت افتاده ولی سوره بقره خیلییی عالیه بخونیش خیلییی تاثیرش بیشتره...

من یکی ی بار بهم گفت چهارتا قل رو با ایه الکرسی و ایه اخر البقره و یکی از ایه های ال عمران بود نمیدونم کدومش بود گفت بعد نمازات رو ی لیوان اب بخون و بعد بده ب کسایی ک حس میکنی تغییر کردن و جادو شدن همسرم ظرف ی هفته ب حالت قبلش برگشت خداسرشاهده ...خلاصه گفتم از خوندنش غافل نشو لطفا تنبلی نکن چون از بین رفتن زندگی خیلی وحشتناکه امیدوارم زندگیت بازم درست بشه...من زیاد نمیام نی نی سایت ولی اینکارو بکن لطفااااا ...

سلام خوبی استارتر ؟چی شد سوره بقره رو میخونی؟زندگیت درست شده؟ نمیدونم چ اتفاقی تو زندگیت افتاده ولی ...

سلام قلبم خوبی

والا آره هر روز گوش میدم بقره رو 

نه چیزی تغییر نکرده مث قبله همچی شوهرمم خبری ازش ندارم والا

سعی میکنم کنار بیام دیگه

سلام خوبی استارتر ؟چی شد سوره بقره رو میخونی؟زندگیت درست شده؟ نمیدونم چ اتفاقی تو زندگیت افتاده ولی ...

چقد خوبه توی این زمونه آدمای خوش قلبی مث تو هست که دغدغه بقیه براشون مهم باشه این همه تایپ کردی بتونی بمن کمک کنی❤️

سلام قلبم خوبی والا آره هر روز گوش میدم بقره رو  نه چیزی تغییر نکرده مث قبله همچی شوهرمم خبری ...

سلام عزیزم خوبی؟برای من واقعا موثر بود...امیدوارم ک زندگیت درست شده باشه ..ببخش خیلیییی دیر پیامتو خوندم شرمنده

چقد خوبه توی این زمونه آدمای خوش قلبی مث تو هست که دغدغه بقیه براشون مهم باشه این همه تایپ کردی بتون ...

فدات شم من...من معتقدم ارامش و حال خوب من در ارامش و حال  خوب بقیه ست...امیدوارم ک زندگیت درست شده باشه و درد سخت جدایی رو نچشی ...چون من چشیدم وحشتناک سخت بود برام

سلام عزیزم خوبی؟برای من واقعا موثر بود...امیدوارم ک زندگیت درست شده باشه ..ببخش خیلیییی دیر پیامتو خ ...

سلام قلبم خوبی خودت

خداروشکر که موثر بوده 

والا دیگه داریم نزدیک میشیم به دادگاه 

سلام خوبم مرسی تو خوبی؟امیدوارم هر اتفاقی ک ب صلاحته بیوفته 

ولی برای حال خوبت حتما برو باشگاهی استخری جایی تا زمان بگذره و حالت بهتر بشه مث من نباش من خودنو تو خونه اسیر کرده بودم و این بدترین کاری بود ک کردم

استارتر چی شد نتیجه گرفتی؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️