2777
2789
عنوان

راه حل برای خشکی و ترک لب

1048 بازدید | 22 پست

من همیشه لبم ترک داره همش خشک میشه پماد آ.د و ویتامین ب و پماد آ چشمی و وازلین انواع بالم لبا هیچکدوم جواب نداد بالم لبای مایع حتی باعث قارچی شدن لبام هم میشه فقط هم لب پایینم ترک میزنه و خشک میشه

راه حلی دارین؟

ماست و آبلیمو 

ولی میسوزونه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا با همین مساله درگیرم، بالم لب اگزوفارما خریدم بد نیس ولی خب وقتی نمیزنم دوباره خشک میشه،150خریدم، ولی یکی دیدم داروخونه 200 بود گفت این کلا درمان میکنه هااا بخرش،گوش ندادم گفتم گرونه ولی پشیمونم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بنظرم شما هم اگزوفارما رو امتحان کن بد نیس ولی خب روزی 1بار بزنی اوکیه و ترک کاملا میره

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
منم دقیقا با همین مساله درگیرم، بالم لب اگزوفارما خریدم بد نیس ولی خب وقتی نمیزنم دوباره خشک میشه،15 ...

خیلی بده یه رژ میزنی بعد چند دقیقه لبت دوباره ترک ترک میشه 

هیچی پماد ویتامین آ چشمی نمیشه شب قبل خواب بزن  ولی یه چیزیم ک هست شاید کمبود ویتامین دی داره ...

ویتامین آ چشمی واقعا برای وقتی که لبت قارچی میشه خیلی جواب میده ولی برای ترک نه زیاد

اره شاید از کمبود اب هم باشه زیاد اب نمیخورم