2821
2789
عنوان

ورق استیل ۳۰۴

58 بازدید | 2 پست

ورق استیل ۳۰۴ یکی از انواع فولاد ضد زنگ است که دارای مقاومت بالایی در برابر خوردگی و حرارت است. این ورق شامل حدود ۱۸ درصد کروم و حداقل ۸ درصد نیکل است و به عنوان استیل نگیر شناخته می شود. 

ورق استیل ۳۰۴ در صنایع مختلفی مانند ساختمان، خودرو، لوازم خانگی، آشپزخانه و غیره کاربرد دارد. قیمت ورق استیل ۳۰۴ به عوامل مختلفی مانند ضخامت، ابعاد، حالت سطحی، نوع بسته بندی و ... بستگی دارد.

ورق استیل 304 با کیفیت یکی از انواع فولاد ضد زنگ است که دارای مقاومت بالایی در برابر خوردگی و حرارت است. این ورق شامل حدود ۱۸ درصد کروم و حداقل ۸ درصد نیکل است و به عنوان استیل نگیر شناخته می‌شود. ورق استیل 304 با کیفیت به راحتی کارپذیر است و همچنین قابلیت ماشین‌کاری و جوشکاری خوبی دارد. این ورق در صنایع مختلفی مانند ساختمان، خودرو، لوازم خانگی، آشپزخانه و غیره کاربرد دارد.

https://poolad-trading.com

قیمت ورق استیل 304 با کیفیت به عوامل مختلفی مانند ضخامت، ابعاد، حالت سطحی، نوع بستهبندی، نرخ ارز و تقاضای بازار بستگی دارد. برای مثال، ورق استیل 304 براق از ورق استیل 304 مات گرانتر است. همچنین ورق استیل 304 شیت از ورق استیل 304 رول قیمت بالاتری دارد. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه