بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57224 عنوان کلاس اولی 171 بازدید | 6 پست کلاس اولی داشته باشی ده روز مدرسه تعطیل باشه و مجازی باشه بعد دقیق روزی که بخواد بره آبله مرغان بگیره و ....یعنی کچل شدم تازه از فردا باباش هم میره چند روز پروژه کاری نیست 🤕🤕🤕 هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️ 1402/12/13 | 18:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر_ابی، عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 3040 چه سخت انشالله زودتر حالش خوب شه خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57224 چه سخت انشالله زودتر حالش خوب شه خیلی اینقدر بازیگوش میکنه بعد باید بهش درس بدم باهاش کار کنم🤦♀️ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
نیلوفر_ابی، عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 3040 خیلی اینقدر بازیگوش میکنه بعد باید بهش درس بدم باهاش کار کنم🤦♀️ میفهمم منم سال اولش اونقدری حرص خوردم که موهام سفید شد مجازی بود به خاطر کرونا دیگه الان ابله مرغون هم گرفته بچه شما خیلی سخت میشه براتون خدا بهتون توان وحوصله بده خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57224 میفهمم منم سال اولش اونقدری حرص خوردم که موهام سفید شد مجازی بود به خاطر کرونا دی ... خیلی سخته کلاس اول مجازی الان دقیق یک ساعت میخواد جمله سازی کنه مگه انجام میده🤦♀️ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
نیلوفر_ابی، عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 3040 خیلی سخته کلاس اول مجازی الان دقیق یک ساعت میخواد جمله سازی کنه مگه انجام میده🤦♀️ عزیزم تو آموزش مجازی مامانا بیشتر از همه اذیت میشن اون طرف یه معلم که درس داده و تکالیف میخواد این طرف یه بچه بازیگوش وشیطونه که هیچ جوره راضی نمیشه به درس دل بده أین وسط هم مادر باید حرص بخوره وخود خوری کنه خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست
بلفی14 مدیر استارتر عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57224 عزیزم تو آموزش مجازی مامانا بیشتر از همه اذیت میشن اون طرف یه معلم که درس داده و تکالی ... دقیقا درست میگید خیلی سخته مجاری و کلاس اول حالا هم آبله مرغان🤦♀️ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️