2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم‌ زیاد مثلا چند لیوان میخوری؟؟ مامان‌منم لیشتر چایی مبخوره تا اب

من یه لیوان شربت خوری دیشب اگه اشتباه نکنم ۳لیوان اب خوردم

مامانمم چای و دمنوش زیاد میخوره

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

من یه لیوان شربت خوری دیشب اگه اشتباه نکنم ۳لیوان اب خوردم مامانمم چای و دمنوش زیاد میخوره

مامان من بیشتر چایی میخوره منم با اینکه لادتم ولی چایی زیاد خوردم امروز 

مامان من بیشتر چایی میخوره منم با اینکه لادتم ولی چایی زیاد خوردم امروز 

بجای چای آب بخور

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

عب و ایراد و که اره همه دارن ولی این به سلامتی خودت آسیب میزنه ، لطفا مراقبت کنید

میدونی من امروز چایی زیاد خوردم واسه کلیه ام میدوننم هیچی جای ابو نمیگیره ولی میلم به اب کمه 

بازم خوبه ، حداقل چای رو میخوری😅

سلام عزیزم اره من ۲۶ بهمن شبش خونهتنها بودم بقیه رفته بودن عقد یه پسرداییمم من نرفتم چون هم خودمم اذیت میشدم هم بقیه بعد من اون روز ساعت ۱۱ اینا بود یا قبلش که چایی دم کردم گفتم شاید ممامانم زیاد بخوره نمونه خودمم ازش میخوردم ولی دیدم موند و اون شبم تنها بودم و قوری از چایی خالی شد چون باید مینداختم دور دلم نیومد