2777
2789
عنوان

حالم داغونه

123 بازدید | 13 پست

سلام رفقا خوبین بچه ها  من چن وقتیه عقد کردم ولی شوهرم خیلی بده پیش از حد بهش میگم واسم ادکلن بخر میگه ب مادرت بگو میگم شلوارم پاره شده بخر برام میگه ب مادرت بگو بهم خرجی نمیده چیزی هوس کنم نمیخره ولی برای خودش خیلی خوب خرج میکنه الان  کرم پودرم تموم شده دیگه روم نمیشه ب مادرم بگم چیکار کنم به نظر شما

ترو خدا راحل بدید

خیلی خیلی خسیسه فقطم برای من خرج نمیکنه هااا واسه خودش خانوادش داره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو عقد چطور روت میشه بگی برام فلان چیز بخر. شوهرت خسیسه یا حس بدی داره انقد ازش تقاضا می‌کنی.  ...

دیگ ی کرم پودر یا شلوار چیزی نیس ک پسر اینطور بگ

والا دور و بر من خیلی خرج میکنن برا دختر تو عقد و نامزدی دیگ عقدشه زنشه چرا ندع

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
دیگ ی کرم پودر یا شلوار چیزی نیس ک پسر اینطور بگ والا دور و بر من خیلی خرج میکنن برا دختر تو عقد و ...

خودش میگه بیش از حد میگم. 

چی بگم. بنظرم شوهرش خسیسه ولی تو عقد آدم‌ درخواست زیانگد کنه سبک میشع

خودش میگه بیش از حد میگم.  چی بگم. بنظرم شوهرش خسیسه ولی تو عقد آدم‌ درخواست زیانگد کنه سبک می ...

تقصیر پسره هست خودش باید ببره خرید گاهی بگ چی نیاز داری یا ماهانه ی پولی بده بگ هر چی خاستی بخر 

بنظرم یبار باید جی و با دعوا بهش بگ

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
تقصیر پسره هست خودش باید ببره خرید گاهی بگ چی نیاز داری یا ماهانه ی پولی بده بگ هر چی خاستی بخر  ...

اره باید درست و حسابی تکلیفش روشن کنه. وگرنه زندگی بااین ادم‌ سخته مگه اینکه شاغل باشه