2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ء تو چرا  لثه ی من مشکل داره که اینجوریه

منم لثه هام حساسه و چند تا دندون جلو و بالا کجو کولن و لثه هام تحلیل میره و تو مسواک زدن کل دهنم خون میشه لثه های منم مشکل داره هم حساسه هم تجلیل رفته و التهاب داره

منم لثه هام حساسه و چند تا دندون جلو و بالا کجو کولن و لثه هام تحلیل میره و تو مسواک زدن کل دهنم خون ...

یعنی با زبونت لثه تو لمس میکنی از دندونت داره جدا میشه؟؟

مال منم حس میکنم تحلیل رفته میدونی ممن واکسن کزاز دبیرستانمو نزدم مامانم گفت بزن ولی نتونستم چون میترسیدم و حس میکنم دارم تاوان نزدن اون واکسنو پس میدم

یعنی با زبونت لثه تو لمس میکنی از دندونت داره جدا میشه؟؟ مال منم حس میکنم تحلیل رفته میدونی ممن واک ...

آره تقریبا چون زبون میزنم و خودم میبینم یکم دندونم اونقدری که باید بیرون باشه همونقدر از لثه رفته بالا و خیلی بزرگ شده 

نه بعید میدونم ربطی داشته باشم منم زدم واکسنو ربطی نداره 

آره تقریبا چون زبون میزنم و خودم میبینم یکم دندونم اونقدری که باید بیرون باشه همونقدر از لثه رفته با ...

لثه پایینی من رفته عقب و بعضیاش از دندونم جدا شده یا میخواد بشه خودم میفهمم میدونی من اسفند ۹۲ مدرسه مارو برد اردوی فم و جمکران و منن از اونجا سوهان خریدم و اومدم خونه با داداشم خوردم اون کم خورد من زیاد خوردم و یه دندونم خراب شد و کم کم یه ذره ای خرد شد و پارسال بود فکر کنم فقط یه ذره ازش مونده بود که لق بود و افتاد میگم شاید از اونه که وضع دندون و لثه ام اینه 

لثه پایینی من رفته عقب و بعضیاش از دندونم جدا شده یا میخواد بشه خودم میفهمم میدونی من اسفند ۹۲ مدرسه ...

برای من جا نمیدونم شده یا نه ولی خیلی زده بیرون هم بالا هم پایین و دندون شیری هام که خورد شدن تیکه هاش بعضی جاها هست و خیلی دندونام عقب جلو اومده و یکی از دندونام جلویی در اومده انگار روی جلوی لثه هست و خیلی درد داره همیشه ایشالا خوب میشه عزیزم اگر مسواک هم نمیزنی دهان شویه و بعضی چیزا رو مصرف کن و حتما یه بار دکتر برو و یه معاینه بشو که بعدا به مشکل بیشتری نخوری 

برای من جا نمیدونم شده یا نه ولی خیلی زده بیرون هم بالا هم پایین و دندون شیری هام که خورد شدن تیکه ه ...

منم نمیدونم واسه خودمو ولی حس میکنم شده من دکتر نمیتونم برم‌ فقط یه بار بچه بودم رفتم اونم نذاشتم کارشو بکنه و الانم از امپول و ابنا میترسم 

منم نمیدونم واسه خودمو ولی حس میکنم شده من دکتر نمیتونم برم‌ فقط یه بار بچه بودم رفتم اونم نذاشتم کا ...

ایشالا که نشده میدونم بیرون میزنه ولی دیگه لق نمیشه که جدا بشه وگرنه میفتاد فدا سرت عزیزم منم میترسم و تا حالا نرفتم کلا ولی تو خونه از دهان شونه و خیلی کم از مسواک استفاده کن بهتر میشه 

ایشالا که نشده میدونم بیرون میزنه ولی دیگه لق نمیشه که جدا بشه وگرنه میفتاد فدا سرت عزیزم منم میترسم ...

من لثه مو میگما دندونمو نمیگم ولی کاش لااقل دندون خراب نداشتم