2777
2789
عنوان

غذا موقع تب بچه

2611 بازدید | 18 پست

اول ممنونم ازتون تاپیک قبلی برای تب بچم خیلی کمکم کردید نتونستم از همه تشکر کنم 

غذا چی میدید به بچهای کوچولوتون موقع تب

من سوپ گذاشتم ، سوپ جو‌پر شلغم و پیاز با مرغ

که فقط مرغشو میخوره

ماهیچه گذاشتم یذره خورد 

ولی فرنی میخواد شیر موقع تب بده ن؟ البته تبش با دیکلوفناک اومد پایین 

دیگ چی بدم صبونه تخم مرغ ابپز دادم

مامان دوتا گل پسر

جو دوسر پرک

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

همینا خوبه 

بچه‌ اون موقع اشتها نداره زوری نده هرچی خورد بهش بده

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع تب بهش. شیر گاو نده نمیدونم عمیشه مادرم میگه مخصوصا اگه سرما خورده باشه موز هم نده و فقط سیب رنده شده بهش بده خیلی عالیه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

همینا خوبه  بچه‌ اون موقع اشتها نداره زوری نده هرچی خورد بهش بده

والا پیتزا میخواد الان که تبش اومد پایین دیگ کم مونده سرمو بکوبم تو دیوار

مامان دوتا گل پسر

میدونم عزیزم تب مقاوم و بالا داشت دیگ در مواقع ضروری میشه

بازم مختارید. من قبلا واسه پسرم میذاشتم، از پارسال گفتن که نذارید. ففط استامینوفن و ایبوپروفن همزمان. پسرتون چند کیلویه؟ فکر کنم دوز استامینوفن و ایبوپروفن رو درست استفاده نمیکنید. و اگر با این دو تا تب به ۳۸ نرسید ببرید کلینیک سرم بزنن. راستی تب به ۳۸ برسه کافیه

راستی دیکلو ۵۰ برای سه سال خیلی زیاده ها. اگر مثلاوزنش ۲۵ کیلویه باید نصف شیاف دیکلو رو بذاری. یعنی هر ۱ دوز دیکلو برای یک کیلوگرم از وزن بدن. و اینکه هر شیاف استامینوفن ۱۲۵ برای وزن ۱۰ کیلو مناسبه، یعنی بچه ای که وزن باللتره باید بیشتر از یک عدد دریافت بکنه. شربت ایبوپروفن هم یک سوم وزن کودک به سی سی باید مصرف بشه. یعنی بچه ۱۱ کیلویی حدود ۳و نیم سی سی

والا پیتزا میخواد الان که تبش اومد پایین دیگ کم مونده سرمو بکوبم تو دیوار

ای جان یه کوچولو درست کن پیتزا با مرغ بده بهش

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

آش ماست خیلی خوبه چون گشنیز تب بر هست .سوپ هم جو داشته باشه عفونت رو از بین میبره. اگه بتونی بهش آب هویج و آب لیموشیرین بدی خوبه .خورش هویج خیلی ام سادست گوشت و پیاز و هویجم حلقه ای میبری لپه هم داره رب هم میتونی حتی نریزی طعم شیرینی داره . ماهیچه/گوشت و هویج و گوجه یه خورشت مقوی . دمنوش پنیرک عااالیه 

راستی دیکلو ۵۰ برای سه سال خیلی زیاده ها. اگر مثلاوزنش ۲۵ کیلویه باید نصف شیاف دیکلو رو بذاری. یعنی ...

شیاف استا ۱۲۵ گذاشتم با بروفن پنج سیسی نیومد پایین ۳۹ بود 

دوباره شیاف گذاشتم نیومد تب و لرز کرد 

نصف دیکلو گذاشتم خداروشکر اومد بعد دیکلو درمان مداوم نیست فقط برای کنترل دیگ استفاده نمیشه  

هر چهار ساعت باید بروفن بخوره الان هم تب داره ولی ۳۷ و نیم ایناست که اکیه 

مرسی یاداوری کردید💋

مامان دوتا گل پسر

به بچه پیتزا نده که یهو بعد تب نمیدونه میخواد سرفه شروع بشه یا نه پیتزا هر نوع فست فود و سرخ کردنی ح ...

نمیدم فک کن صبح تبش نزدیک ۴۰ بود الان پیتزا بدم 

فقط سرویسم کرده

مامان دوتا گل پسر

آش ماست خیلی خوبه چون گشنیز تب بر هست .سوپ هم جو داشته باشه عفونت رو از بین میبره. اگه بتونی بهش آب ...

اب هویج گرفتم

اش ماست هم برم سرچ کنم چیه 

سوپ جو دارم میپزم🥲🥲مرسی 💋

مامان دوتا گل پسر