2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب احتمالا ضعیفه نمیتونه خودش و نگه داره فشار میاد ب کمرش خسته میشه گریه میکنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

دورش بالش بزار تا نشستن صاف رو یاد بگیره 

عادیه بچه موقع نشستن قوز کنه گریع ش از درد نیست خسته میشه کم بنشونش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خوب احتمالا ضعیفه نمیتونه خودش و نگه داره فشار میاد ب کمرش خسته میشه گریه میکنه

اره ضعیفه تقویتی میدم بهش ولی باز خیلی نگرانم واسه تکون دادن دست و پاهاش مشکلی نداره ولی من که میخوام به پاهاش ورزش بدم عصبانی میشه گریه میکنه

دورش بالش بزار تا نشستن صاف رو یاد بگیره  عادیه بچه موقع نشستن قوز کنه گریع ش از درد نیست خسته ...

دوربرم میگن ضعیفه از خستگیه ولی خودم خیلی نگران میشم زیادی حساس شدم روش اونقد پشت سرهم مجبور شدیم ببریم دکتر

پوشک و لباسش مناسبه وقتی بغلمه خودشو خم میکنه از زمین چیزی برداره البته من از شکمش میگیرم ولی باز خیلی زور میده دولا میشه تا برمیداره گریه نمیکنه ولی تنهایی که میشینه خودشو زیاد نمیتونه خم کنه

دوربرم میگن ضعیفه از خستگیه ولی خودم خیلی نگران میشم زیادی حساس شدم روش اونقد پشت سرهم مجبور شدیم بب ...

دور و بریاتون درست میگن به هر حال اونها بچه بزرگ کردن و تجربه دارن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دکتر بردم کلی تقویتی نوشت براش یکمی بهتر شده کلی ازمایش خون و ادرار مدفوع عرق حتی ازمایش متابولیک ولی بعضی دکترام واقعا فقط برا پول ویزیت کار میکنن نه میزاره سوال بپرسم نه حرف بزنم میگم بچم چهار دست و پا نمیره هنوز میگه من نمیدونم ببر مغز و اعصاب😐

اونقد کلافه شدم رنگ و رو نمونده برام هربار میمیرم و زنده میشم اخرش همه ی جواب آز هاشو جم کردم فرستادم خواهر دوستم دکتره نگا کرد گفتش این که ازمایش متابولیک داره یعنی بچه ی سالمیه فقط بدنش ضعیف شده ففط بلدن ادمو بترسونن یا بفرستن این دکتر اون دکتر اونقد بهم استرس دادن تا الان