2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

65 بازدید | 13 پست

یه عده بی آبرو میخوان آبرومو ببرن من چیزی بهشون نمیگم و این شایعاتی که برام درآوردن رو نشنیده میگیرم و میسپارمشون به خدا اُمیدارم قبل از مرگم بی آبرو شدن اونایی که آبرومو بردن رو ببینم نمیدونم چطوری آروم بگیرم همش گریه میکنم بخاطر چیزایی که برام درست کردن میخواستن بگن متاهلم میخواستن منو خراب نشون بدن درحالی که یه دختر ساده ام دربرابر اونا دلیلشم این بود که تو دانشگاه یکی خیلی میومد سمتم دختربود میخواست که باهاش دوست باشم منم قبول کردم ولی در آخر فهمیدم دختر سالمی نبوده چیزی بهش نگفتم و گفتم بخاطر دلایلی بهتره دیگه صحبت نکنیم اونم با دوستایی قدیمیم ریخت روهم و آبرومو بردن،ولی خداروشکر میکنم که اونی نیستم که اونا خواستن بشم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری ابروتو بردن عزیزم

همه جا نشستن گفتن کاملیا دختر خوبی نیست خیلی ببخشیدا این حرفو میزنم بهم گفتن ج*ده حتی یکبارم مسخرم میکرد که دوست پسر ندارم و به فکر آیندمم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

عزیزم خدا کمکت کنه نفرین نکن خدای نکرده برا خودت بد میشه

مرسی عزیزم چشم حتما

بسپار فقط بخدا زمین گرده همه آدما جزا کارشون می بینن چه این دنیا چه اون دنیا

بله درسته

نهایت اگر اذیتت کردن شکایت کن ازشون و بهش بگو که میخای شکایت کنی

همینکارومیکنم.❤️

نه مجردم

میدونم دلت خیلی میشکنه اینارو میشنوی ولی بچسب ب پیشرفت و زندگی خودت

دوس پسر داشتن همچین گهی خاصی نیس

من خودم داشتما نمیگم نداشتم ولی منظورم اینه خیلیا تو رابطه های ناجورن و پسرا ازشون سو استفاده میکنن

بهتر ک نداشتی

میدونم دلت خیلی میشکنه اینارو میشنوی ولی بچسب ب پیشرفت و زندگی خودت دوس پسر داشتن همچین گهی خاصی نی ...

ممنون عزیزم