2777
2789
عنوان

دختره ی عوضی پول شرکتو نمیده

157 بازدید | 13 پست

سلام من تو یه شرکتی کار میکنم که فروش دستگاه کارتخوان دارن یکی از دوستام به عنوان نماینده میومد ازمون کارتخوان میخرید میرفت بیرون خودش میفروخت از برج 8 دوتا مشتری داشت که پولشو نداده بود منم از اون موقع همش بهش تذکر میدادم اونم یه بار میگفت باشه میدم یه بار میگفت من دادم فیششو نفرستادم میرم میگردم پیداش میکنم خلاصه حالا اخر سال شده حسابارو میخان ببندن هنور تسویه نکرده نمیدونم چجوری ازش بگیرم بهش گفتم اگه ندی از حساب من کم میکنن خنده تحویل من میده 3500 هم پولشه حالا منم دارم ازین شرکت میرم
باردارم  دیگه نمیخام کار کنم 

بده شمارشو مدیر عامل یا شخص دیگه ای باهاش تماس بگیره خودت رو بکش کنار

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا بشه تجربه برات گاهی نزدیکترین ادمام اینطور رفتار میکنن.خب میخنده خودت نخند جدی بهش بگو چکی چیزی ازش نگرفتن همینجور گرفته مگه بگی از شرکت بهش زنگ بزنن فایده نداره 

اره به سرپرست بخش گفتم اونم گفت زنگ میزنه 

آره فقط اینطوری میتونی ازش بگیرید اصلا دیگه جوابش رو نده بزار بدون واسطه با شرکت ارتباط بگیره بفهمه خونه خاله نیست

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
تا بشه تجربه برات گاهی نزدیکترین ادمام اینطور رفتار میکنن.خب میخنده خودت نخند جدی بهش بگو چکی چیزی ا ...

نه چک نگرفتم بهش خیلی جدی گفتم فلانی من وضعیتم اینجوریه حقوقم انقدری نیست که بخان این همه ازش کم کنن اگه ندی از حساب من کم میکنن اونم برگشت گفت خیالت راحت من نمیذارم از تو بگیرن ولی الان چند ماهه داره اینو میگه 

آره فقط اینطوری میتونی ازش بگیرید اصلا دیگه جوابش رو نده بزار بدون واسطه با شرکت ارتباط بگیره بفهمه ...

یه شرکت دیگه کار میکرد خیلی راحت ازونجا دزدی میکرد من جدیدا فهمیدم فکر کرده اینجام مپل اونجاست 

یه شرکت دیگه کار میکرد خیلی راحت ازونجا دزدی میکرد من جدیدا فهمیدم فکر کرده اینجام مپل اونجاست 

انالله پرداخت میکنه نگران مباش برای نی نی خوب نیست

فقط خودت دیگه باهاش حرف نزن فکر کرده مسخره بازیه از شرکت بهش زنگ بزنن میفهمه جدیه

انالله پرداخت میکنه نگران مباش برای نی نی خوب نیست فقط خودت دیگه باهاش حرف نزن فکر کرده مسخره بازیه ...

اره انشالله دختره ی عوضی انقدر امروز حرص خوردم از دستش خدا لعنتش کنه 

اره انشالله دختره ی عوضی انقدر امروز حرص خوردم از دستش خدا لعنتش کنه 

حرص نخور عزیرم حل میشه 

2790
2778
2791
2779
2792