سلام من تو یه شرکتی کار میکنم که فروش دستگاه کارتخوان دارن یکی از دوستام به عنوان نماینده میومد ازمون کارتخوان میخرید میرفت بیرون خودش میفروخت از برج 8 دوتا مشتری داشت که پولشو نداده بود منم از اون موقع همش بهش تذکر میدادم اونم یه بار میگفت باشه میدم یه بار میگفت من دادم فیششو نفرستادم میرم میگردم پیداش میکنم خلاصه حالا اخر سال شده حسابارو میخان ببندن هنور تسویه نکرده نمیدونم چجوری ازش بگیرم بهش گفتم اگه ندی از حساب من کم میکنن خنده تحویل من میده 3500 هم پولشه حالا منم دارم ازین شرکت میرم باردارم دیگه نمیخام کار کنم
بده شمارشو مدیر عامل یا شخص دیگه ای باهاش تماس بگیره خودت رو بکش کنار
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
آره فقط اینطوری میتونی ازش بگیرید اصلا دیگه جوابش رو نده بزار بدون واسطه با شرکت ارتباط بگیره بفهمه خونه خاله نیست
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
نه چک نگرفتم بهش خیلی جدی گفتم فلانی من وضعیتم اینجوریه حقوقم انقدری نیست که بخان این همه ازش کم کنن اگه ندی از حساب من کم میکنن اونم برگشت گفت خیالت راحت من نمیذارم از تو بگیرن ولی الان چند ماهه داره اینو میگه
یه شرکت دیگه کار میکرد خیلی راحت ازونجا دزدی میکرد من جدیدا فهمیدم فکر کرده اینجام مپل اونجاست
انالله پرداخت میکنه نگران مباش برای نی نی خوب نیست
فقط خودت دیگه باهاش حرف نزن فکر کرده مسخره بازیه از شرکت بهش زنگ بزنن میفهمه جدیه