2777
2789
از بهمن تا عید روزی ۷ ساعتو میخوندم عید که شد کلا اون دوهفته هیچی نخوندم بعد عیدم برای امتحان خوندم ...

کلا مفید ۲ ماه خوندین

والا چون من تو کار کنکورم ناممکنه تو ۲ ماه رتبه ۵ هزار

چون حتی نصف کتابارو هم نمیشه خوند تو این تایم.

احتمالا دختر باهوشید یا چیز دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقوق  ببین عزیزم اگه شروع نکنی قطعا نمیتونی رتبه خوبی بیاری شروع کن این چند ماه مباحث تست خیز ...

مرسی از حرفای خوب و درست و انرژی مثبتی که دادین به امید خدا،دعا کنید به رشته و دانشگاهی که میخوام برسم انشالله همیشه موفق و سلامت باشید

[QUOTE=330517419]میخوام بزارم بعد ماه رمضون وخرداد که تولدمه میخوام بزارم از تیر[/QUOT

وا چه دلیل بدی

بشبن بخون چه ربطی تولدت داره

کم کم شروع کن

شک نکن تابستونم بریه میگی اخر تابستون میخونم

پس الان بنویسم سوالهام رو ؟  مینویسم هر وقت تونستید جواب بدید دیگه ممنون میشم ازتون  اخر ...

راجب این موضوع اطلاعی ندارم 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

مرسی از حرفای خوب و درست و انرژی مثبتی که دادین به امید خدا،دعا کنید به رشته و دانشگاهی که میخوام بر ...

حتما ان شالله که موفق می‌شین خیلی دلم روشنه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بعد ما نظام قدیم ها چجوری ترمیم کنیم؟ دی یازدهم امتحان بدیم خرداد دوازدهم؟ میشه مثلا دی دوازدهم ام ...

فعلا چیزی نگفتن برا امسالم هنوز میگن بخشنامه نیومده سال بعد ک اصلا مشخص نیس

با ۵۹۰۰ تجربی چی میشد قبول شی ؟ اینو میتونید بهم بگید 

دولتی؟