بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نهایی ۲۰ اوردن کار ساده ای نیست حتما میدونید نهایی ۱۴۰۲ تو کل کشور یه نفر فقط ۲۰ شد معدلش
ولی خیلی راحت تر از کنکوره
ضمن اینکه شما اگه تو کنکور برگه رو خالی بدین تراز 4500میده بهتون با 13000که از نهایی بگیری خیلی کارت راحت میشه و من ب ایشون گفتم که ده درصد هم تو کنکور بزنن ینی فکر بیست نگرفتنشون روهم کردم :)
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
سال بعد نهایی تاثیر داره یا نه تاثیر معدل مثبت میشع؟
قطعی ولی معدل یازدهم و دوازدهم
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
از بهمن تا عید روزی ۷ ساعتو میخوندم عید که شد کلا اون دوهفته هیچی نخوندم بعد عیدم برای امتحان خوندم امتحانا که تموم شد یه ده روز شایدم بیشتر برای کنکور وقت بود که تو اون فاصله روزی حدودا سه چهار ساعت میخوندم که البته بیشتر تست میزدم تا اینکه بخوام درسنامه بخونم
پارسال دوتا بحث بود یکی سختی سوالها دومی نوع تصحیح اوراق که خیلی سلیقه ای و دل بخواهی بود شما ...
بفرمایید الان کار دارم باید برم ولی میام جواب میدم ساعت دو ربع
ببین عزیزم اگه شروع نکنی قطعا نمیتونی رتبه خوبی بیاری شروع کن این چند ماه مباحث تست خیز رو بخون و جمع بندی خوبی داشته باش برا ترمیم هم حتما همه درس هات ترمیم کن
ان شالله سال بعد تگم کن و بگو که شد و رسیدی کم ندیدم همچین مورد هایی