2777
2789
عنوان

کات کنم؟

137 بازدید | 7 پست

دوس پسرم با اینکه بارها ثابت کرد دوستم داره  ولی همون اوایل رابطه که اوج هیجان هم بود  شاید دو سه بار بیشتر در روز زنگ نمیزد (اهل چت نیستیم) من خب خیلی ناراحت میشدم کم یادم میفته اما خب گفتم اخلاقش اینه از طرفی چون با کارای دیگه نشون میداد دوسم داره کنار اومدم با این نبودناش ، الان که پنج ماهه از رابطمون میگذره شاید فقط روزی یک بار زنگ بزنه دیروزم فقط یه صبح بخیر چخبر گفت، شب بهش گفتم شب بخیر جوابی نداد امروز ازش میپرسم چرا؟ میگه ای وای ببخشید رفتم مسواک بزنم فراموش کردم جواب بدم

بنظرتون نمیخواد ادامه بده؟ 

چون همکارمم هست به مدت طولانی از قبل رل زدن میشناسمش  از شخصیتش و خیانتکار نبودنش مطمینم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۳ بار تماس تلفنی در روز  !!! 

والا من ماهی یبارم با تلفن حرف نمی‌زنم 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چطوری ثابت کرده دوستت داره عزیزم

اون اوایل زیاد بود، مثلا از یه چیزی خوشم اومد تو نت دیدم شهر خودمون نبود کرج بود ، پا شد رفت اونجا چهار ساعت رفت چهار ساعت برگشت که برام بخره... 

ولی خب فقط اوایل بود🙃

منم با دوستام و فک و فامیل سالی ی بارم حرف نمیزنم، ولی این خیر سرش رله

رابطه فقط اعصاب خردیه 😑🤌🏻 

سینگلی رو عشق است

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨