2821
2789
عنوان

جایگزین عروسی

146 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

به دلایلی که اینجا نمیتونم بگم نمیخوام عروسی بگیرم.

یه عقد نسبتا مفصلی تو سالن با حضور عمه دایی ها گرفتیم 5 ماه پیش.

الان که میخوام برم سر خونه زندگیمون چجوری بریم خشک خالی نباشه. مثلا اینجوری نباشه یه روز صبح پاشیم دوتایی بریم خونه خودمون زندگی کنیم.

من پیشنهادم این بود خواهر برادرا و دعوت کنیم منزل خودمون هم لباس عروس داماد بپوشیم بریم آتلیه بعد از آتلیه لباسمون رو عوض کنیم بریم خونمون و اونا هم استقبالمون بیان و تهش یه گوسفندم قربونی کنن.

ولی چون خانواده من با نوه ها 20 نفرن و اونا 5 نفرن یه جورایی روم نمیشه. کسی راه حلی داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پیشنهاد خودت عالیه اونم میتونه دوستاشو یا عمه خاله هاشو دعوت کنه بیست نفر بشن مثل شما

دوست ندارم فامیل درجه دو باشن چون مراسم خاصی نیست ضایس این همه از شهرستان بیان

دوست ندارم فامیل درجه دو باشن چون مراسم خاصی نیست ضایس این همه از شهرستان بیان

خب خودتو اذیت نکن یه وعده غذاست دیگه ...

اگرم اینجوری راحت نیستی برای خودتو شوهرت یه فرمالیته بگیر با همون گروه عکاسی میرید بیرون عکاسی فیلمبرداریتو میکنن و میای خونه یه شام میخوری میری سر خونه زندگیت

یه باغ اجاره کنین برا دوساعت.هم اونجا عکساتونو بگیرین هم خواهر برادرا بیان بزنین برقصین از اونجا بری ...

ایول پیشنهاد قابل تعملی دادی ولی مشکلی که هست اینه که خانواده من 4 برابر اوناس تعدادشون من یکم معذبم اینجوری

جلو خاله و عمه ضایس این مهمونی مختصر . همینا سر عقدم بودن دیگه

نه بابا چرا ضایع.برادرشوهر من همین مدلی عروسی گرفت.بعدم اصلا کم باشه تعدادشون.چه اشکال داره؟مامانشون میخوایت بیشتر بچه بیاره😂