paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 عنوان گم شدن وسایل 1645 بازدید | 17 پست مامانا تروخدا ازتون کمک میخوام از پارسال خونه مامانم همش وسایل گم میشه یا ظرف یا لباس خونه خودمم تازه دومین باره متوجه شدم گم میشه خونمم هیچ کس نمیاد الان در قابلمه مسی دخترم گم شده اصلا اعصابم خورد شده نمیدونم چیکار کنم فکرم درگیره همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره 1402/12/13 | 09:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریا_پراز_آرامش عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2906 ما وقتی ی چی گم میشه روسری گره میزنیم پیدا میشه سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍 هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
بینقیل84 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 2121 تو خونتون دوربین مخفی بزارین گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 ما وقتی ی چی گم میشه روسری گره میزنیم پیدا میشه یعنی واقعا جواب میده ؟همین فقط روسری گره بزنم دعایی چیزی نخونم ؟ همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 ببخش این رو میگم ولی احتمال اینکه جن داشته باشه خونه هست اخه مگه میشه هم خونه خودم داشته باشه هم خونه مامانم؟؟ همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 تو خونتون دوربین مخفی بزارین چی بگم والا همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
دریا_پراز_آرامش عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2906 یعنی واقعا جواب میده ؟همین فقط روسری گره بزنم دعایی چیزی نخونم ؟ از مامانم پرسیدم میگه روسری رو گره بزن صلوات بفرس بعدش اره...اینو مامان بزرگم و از قدیم و اینا انجام میدادن خودمم همینطور بعدش پیدا میشه سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍 هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
سما7458 عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 175 اخه مگه میشه هم خونه خودم داشته باشه هم خونه مامانم؟؟ بله میشه من چند موردی شنیدم باید از یکی سوال کنی تجربه داشته باشه یا کارش این باشه
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 از مامانم پرسیدم میگه روسری رو گره بزن صلوات بفرس بعدش اره...اینو مامان بزرگم و از قدی ... وای خدا کنه بخدا فکرم هزارجا میره همش همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
دریا_پراز_آرامش عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2906 جن و اینا هم علائم های زیاد تری هستتتت نه فقط گم شدن وسایل ولی مثلا سنگینی.. انرژی منفی حس بد دعوا یا زخم شدن و کبودی روی بدن بی دلیل[ هرچند اگ اینجوری باشه باید ب دکتر مراجعه کنید و اگ دلیل پزشکی نداشت بله] و چیزای دیگه هم هس سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍 هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
دریا_پراز_آرامش عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2906 وای خدا کنه بخدا فکرم هزارجا میره همش انشالله درست میشههه نگران نباش عزیز دلم سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍 هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 بله میشه من چند موردی شنیدم باید از یکی سوال کنی تجربه داشته باشه یا کارش این باشه مثلا کی روحانی چیزی باشه یا چی همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
سما7458 عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 175 مثلا کی روحانی چیزی باشه یا چی نه اونا فرق دان خواستی یکی رو میشناسم انلاین میتونه کمکت کنه خواستی یه پیام بده تو پیوی معرفیت کنم
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 جن و اینا هم علائم های زیاد تری هستتتت نه فقط گم شدن وسایل ولی مثلا سنگینی.. انرژی منفی ... وای خدا بخدا بیشتر از یکسال اعصابمون خورد شده دیگه همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره