2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کت سوزن دوری شد 

وست و شومیز

کت و سارافون 

کت و دامن 

مانتو کوتاه کار شده.   

مانتو ژاکارد 

شلوار هم راسته و بگ پلیسه 

دامن پلیسه و کت 

بنظرم امسال خیلی شیک شدن لباسا نسبت ب پارسال

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

امسال پر کردن از این طرح دوخت دارا برا پارساله اوردن ی ماهه اول مدء بعد از مد میفته 

من خودم ی کت شلوار میخوام بگیرم ساده 

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

ماکه رفت وآمدنداریم خریدنکردم

فوق اش داداشام وبابام روبرای افطاری دعوت کنم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
کت سوزن دوری شد  وست و شومیز کت و سارافون  کت و دامن  مانتو کوتاه کار شده.   ...

آره همشون الان مد شده خوشگل هم هستن

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
امسال پر کردن از این طرح دوخت دارا برا پارساله اوردن ی ماهه اول مدء بعد از مد میفته  من خودم ی ...

دقیقا وقتی این همه زیاد بشه اصلا آدم روش نمیشه بپوشه ،منم اگه چیزی بگی م ساده میگیرم