2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کت سوزن دوری شد 

وست و شومیز

کت و سارافون 

کت و دامن 

مانتو کوتاه کار شده.   

مانتو ژاکارد 

شلوار هم راسته و بگ پلیسه 

دامن پلیسه و کت 

بنظرم امسال خیلی شیک شدن لباسا نسبت ب پارسال

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

امسال پر کردن از این طرح دوخت دارا برا پارساله اوردن ی ماهه اول مدء بعد از مد میفته 

من خودم ی کت شلوار میخوام بگیرم ساده 

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

ماکه رفت وآمدنداریم خریدنکردم

فوق اش داداشام وبابام روبرای افطاری دعوت کنم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
کت سوزن دوری شد  وست و شومیز کت و سارافون  کت و دامن  مانتو کوتاه کار شده.   ...

آره همشون الان مد شده خوشگل هم هستن

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
امسال پر کردن از این طرح دوخت دارا برا پارساله اوردن ی ماهه اول مدء بعد از مد میفته  من خودم ی ...

دقیقا وقتی این همه زیاد بشه اصلا آدم روش نمیشه بپوشه ،منم اگه چیزی بگی م ساده میگیرم