2777
2789
عنوان

مثبت کاذب بی بی چک

1819 بازدید | 38 پست

سلام مادرا.من دوساله اقدامم و پارسال یه بارداری خارج رحم داشتم دیگم باردار نشدم.دوماه پیش کلی دوادکتر کردم ولی باز پریود شدم خلاصه بیخیال شدمو یجورایی دلسرد گفتم ولش کن دیگ نمیرم دکتر

اینماه سرماخوردگی و سرفه شدید گرفتم ک قرص های استامینوفن سرماخوردگی.لوراتادین اموکسی سیلین وناپروکسن و شربت دیفن هید...هم مصرف کردم + سرم وصل کردم و امپول نروبیون و یه مسکن هم تزریق کردن برام

روز موعدم چندقطره لک دیدم دوروز شد و بعد تمام گفتم احتمالا برای ناپروکسن هست ک جلوشو گرفته

یکم کمردرد سینه درد و درد پریودی دارم و شبا موقع خواب یه ربع یبار میرم دسشویی🙁

صبحی یه بیبی چک به اصرار دوستم زدم سریع دوخط شد شاخ دراوردم. زدم تو نت نوشته انتی هیستامین ها مثبت کاذب میدن. نکنه بخاطر لوراتادین مثبت کاذب باشه😔😔😔😔

کسی تجربه ای داره ؟؟ لطفا کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری بابا مثبته😍😍

مبارکه

کی گفته این قرصا مثبت کاذب میدن ؟ربطی نداره که

فقط داروهای قوی هورمونی شاید کاذب بدن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
کلا قرص ها نتایج تست رو بهم میریزن، باید آزمایش خون بدید

هر قرصی نه چرا اطلاعات غلط میدی 

بارداری بابا مثبته😍😍 مبارکه کی گفته این قرصا مثبت کاذب میدن ؟ربطی نداره که فقط داروهای قوی هورم ...

تو سایت نوشته بود انتی هیستامین ها. متاسفانه لوراتادین ی نوع انتی هیستامینه

تو سایت نوشته بود انتی هیستامین ها. متاسفانه لوراتادین ی نوع انتی هیستامینه

ول کن این سایتارو والا اینو دیگه تا حالا نشنیده بودم😐😐

من چند ساله الرژی دارم و انواع انتی هیستامینارو مصرف میکنم چرا به بار مثبت کاذب نشدم؟؟

هر وقت مثبت بوده باردار بودم

بارداری عزیزم شک نکن مبارک باشه

خدا از دهنتون بشنوه. هفته پیش کربلا بودم خیلی گریه کردم من دوساله تمامه دوا دکتر کردم اون سقط پارسال ک داغونم کرد و کلی بخاطر دواها درد کشیدم