2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا برخورد میکردم خیلیی اما الان که برادرم رفته و من بزرگ شدم میبینم مشکل از مادرمه 

مامانم تا حدودی مقصره ولی داداشام دیگه خیلی دارن بدتر میکنن سعی میکردم دخالت نکنم ولی حالا میبینم دارن دق میدن مادرمو

مامانم تا حدودی مقصره ولی داداشام دیگه خیلی دارن بدتر میکنن سعی میکردم دخالت نکنم ولی حالا میبینم دا ...

کاری که برادرای من با مادرم کردن .هرگز نمیبخشمشون...

حیلی مواظب مادرت باش باهاش درد دل کن حداقل میتونی ارومش کنی به لحاظ روانی کاش برادران برن سر کار یا زن بگیرن واقعا پسر مجردی که ادب و وجدان نداشته باشه تو خونه سخته

مامانم تا حدودی مقصره ولی داداشام دیگه خیلی دارن بدتر میکنن سعی میکردم دخالت نکنم ولی حالا میبینم دا ...

ی عده از مادرا هستن کار بده خودشون رو قبول ندارن.هرجور شده خودشون رو خوب میبینن بقیه رو بد 

حالا در مقابل یه عده بچه ها هستن جلوی این مادره در میان یه عده دیگه ام احترام نگه میدارن و فقط فاصله میگیرن 

والا من که الان همسن برادرم شدم تازه میفهمم مادرم چی یوده ولی خب من چیزی نمیگم فقط فاصله میگیرم

کاری که برادرای من با مادرم کردن .هرگز نمیبخشمشون... حیلی مواظب مادرت باش باهاش درد دل کن حداقل میت ...

آره واقعا وقتی هم با هم باشن طرف همو میگیرن و به هم حق میدن دست به یکی میکنن