2777
2789
عنوان

یه سوال

161 بازدید | 18 پست

اگه تو خانواده خودتون یا همسرتون کسی بهتون بی احترامی کنه حالا چه با صحبت چه با رفتاراش .........بعد همسرتون باهاشون برعکس گرمم بگیره .....اونا به شما سلام نمیکنن ولی همسرتون سلام میکنه ‌...حرف نمیزنن همسرتون حرف میزنه ........‌‌واکنشتون چیه ناراحت میشین یا نه ..‌‌

سوال دوستمه گناه داره من نتونستم جواب بدم آخه میگه خودش اگه یکی به شوهرش  بی احترامی کنه محل سگ نمیده 

خداروشکر بدتر از من گر میگیره 🤦🏻ولی عادی باشه نه ولی در حد ک انگار تشویق می‌کنه بدم میاد ولی تو روابط خواهر و برادر و مادر و پیرغ دخالت نمیکنم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ناراحت میشم و برخورد میکنم باهاش

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
مردا با خانوم ها متفاوتن ولی من خودم با شوهرم کار ندارم من احترام خودم میزارم 

بیچاره میگفت برادر شوهرش با جاریش بهش سلام نمیدن اصلا ولی شوهردوستم هم با داداشش هم با زنش سلام علیک میکنه ......

یا شوهر خواهر دوستم با خواهرش هرچی حرف بود بار دوستم کردن ولی شوهر دوستم زنگ میزنه حالشون میپرسه ...اونا هم یه چیزی خواستن پیام دادن شوهره میگه زنت نفهمه باز عصبی میشه 

خداروشکر بدتر از من گر میگیره 🤦🏻ولی عادی باشه نه ولی در حد ک انگار تشویق می‌کنه بدم میاد ولی تو رو ...

اینم میگه با داداشش سلام کنه ولی چرا با جاریم سلام میکنه جاریم نیش خند میزنه....به شوهرش گفته اما میگه تو میخوای رابطه خانوادمو قطع کنی الان جاری شد خانواده 

بله ناراحت میشم و برخورد میکنم باهاش

بیچاره هر چی میگه مقصره نمیدونم چی بگم آخه خودش واقعا کسی به شوهرش بی محلی یا بی احترامی کنه سرد میشه با طرف ....‌تازه  خواهر بزرگ دوستم با شوهردوستم دعوا کردن شوهره گفته دیگه حف نداری حتی سلام کنی خونشونم ۳ ساله نمیرن ...

ممکن دوستت کمی اخلاق ندارع

عزیز اگه خودتون با کسی مشکل داشته باشین مثلا شما اخلاق ندارین .....ولی چرا شوهرتون هم تاکید میکنه شما بدین .....انگار پیش همه داره نشون میده شما مشکل دارین .....خیلی بده 

منم با مادرشوهرم بحثم شد. شوهرم با بچها میرن خونشون ولی من نمیرم.

مادر فرق میکنه عزیزم ...‌ ولی خواب اشتباه میکنی نمیری شاید گوش شوهرت و پر حرف بد کنن سردش کنن