2777
2789
عنوان

زونا

218 بازدید | 8 پست

من خواهرم ابله مرغان گرفته بود الان خوب شده و من تو نوزادی ابله رو گرفتم الان چند روزی میشد سردرد های شدید داشتم الان روی هر دو ران پام جوش های قرمز زده خیلی خارش و سوزش دارم احتمال داره زونا گرفته باشم؟ 

حقیقتا مداحیامو بیشتر از آدما دوست دارم(:🫀

زونا برای افراد پیره

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
زونا برای افراد پیره

توی نت نوشته بود سنین پایین هم امکان داره بگیرن 

زن داییم وقتی بچه هاش گرفته بودن زونا گرفته بود میترسم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی حتما برو دکتر زونا بیشتر در اثر فشار عصبی فعال میشه تو بدن و اتفاق میوفته بیشتر هم روی قسمت سینه یا شکم رو درگیر میکنه حتما فردا برو یه دکتر داخلی معاینه کنه .... 

استخوان درد داری ؟ جوری که فکر کنی دیسک کمری چیزی داری 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اسی حتما برو دکتر زونا بیشتر در اثر فشار عصبی فعال میشه تو بدن و اتفاق میوفته بیشتر هم روی قسمت سینه ...

چشم 

یه مدت بود استخونام خیلی درد میکرد فکر میکردم واسه کمبود ویتامین دی هستش 

کمر دردم چند روز پیش بودم اونم فکر میکردم واسه خونه تکونیه یعنی امکان داره زونا گرفته باشم 🤦‍♀️

چشم  یه مدت بود استخونام خیلی درد میکرد فکر میکردم واسه کمبود ویتامین دی هستش  کمر دردم ...

استخوان درد شدید داره جوری که حتی نمیتونی تکون بخوری .. نگران نباش اونم باشه خوب میشی ما گرفتن از فامیلا خوب شدن فقط باید دکتر بری قرص و پماد و اینا بده مایعات هم زیاد بخور

ان شاالله که چیزی نیست و همیشه سلامت باشید گلم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
استخوان درد شدید داره جوری که حتی نمیتونی تکون بخوری .. نگران نباش اونم باشه خوب میشی ما گرفتن از فا ...

استخون دردم زیاد شدید نیست ولی خوب اذیتم میکنه... 

ان شالله

ممنونم عزیزم 🥺🥰