2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست نامزدم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 49 پست
تاپیکتو خوندم و منم مثل نامزدت کم حرف و درونگرام کلا ذوق برای حرف زدن ندارم شوهرم میگه یه چیزی بگو م ...

عزیز دلم خیانت دیدی 🥺🥺🥺.چرا نمیری پیش مشاور حرفاتو شنیدم بدبختی خودم از یادم رفت .بیا حرفاتو به خودم بگو من کامل گوش میدم برات🥺🥺🙏🏼🙏🏼

دقیقا میخواستم برف بازی و بنویسم پاک کردم بخاطر همین نوشتم حوصله نوشتن ندارم منم بهش میگفتم بریم برف ...

😒😒😒امان از دست این مردا .بخدا منو تو شانس نداریم وگرنه من خیلی های دیگه رو دیده بودم شوهرارو جوری درست کردن جوری گرفتن تو مشتتون .که شوهری که سالی به دوازده ماه ازش محبت نمی‌دیدی حالا راه به راه قربون صدقه خانومه می‌ره دورش میگرده 😒😒😒دلم برا خودمون میسوزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم خیانت دیدی 🥺🥺🥺.چرا نمیری پیش مشاور حرفاتو شنیدم بدبختی خودم از یادم رفت .بیا حرفاتو به خ ...

اره خیانت دیدم خیلی ساله گذشته و دیگه از شوهرم چیزی ندیدم اما انگار دیروز بوده هرروز برام پررنگ تر میشه نمیدونم تا کی باید با این خاطره مزخرف بگذرونم افسرده شدم با مادرش دعوام شد طرف مادرش گرفت مادرش سه ساعت برد بیرون با هم شام خوردن برگشتن شام برا من و بچه نیاورده بود تو شهر غریب دلم برای خودم سوخت این مال ده روز پیشه اما ده روز انگار تو اتیشم میتونست همونجوری که مادرش برد بگردونه برا منم یه ساعت وقت بزاره شام به درک تاپیکامو بخون 

ممنون عزیزم انشاالله مشکلت حل شه😘

اره خیانت دیدم خیلی ساله گذشته و دیگه از شوهرم چیزی ندیدم اما انگار دیروز بوده هرروز برام پررنگ تر م ...

می‌دونی عشق دلم گاهی وقتها برای خودمون ارزش قائل نمیشم از همین بابت کسی هم برامون ارزش قائل نیست ما اول باید خودمونو درست کنیم شاید تموم این مشکلاتی که داریم بخاطر نداشتن سیاسته بنظرم برو مشاوره مگه آدم چقدر می‌تونه زنده باشه برو مشاوره خودتو تغییر بده رنگ و لعاب بده به زندگیت ما باید طوری رفتار کنیم که شوهرامون بهمون بچسبن متاسفانه به دلیل نداشتن سیاست و نداشتن رفتار درست نه حال خودمونو میتونیم خوب کنیم نه شوهرامونو میتونیم جذب کنیم😒

فقط برای مسائل جنسی میشه یه پسر شیطون و خنده رو بعد انتظار داره من لباس زیر میخرم بپوشم بهش عکس بدم ...

کاش می شد شوهرامون آزمایش ژنتیک بدن فکر کنم اینا برادر هستن فقط تو بیمارستان جایی عوض شدن ،مگه میشه اینقدر شباهت ،باور کنم خودم خندم گرفت ،شوهره منم همینه ،فکر کن دیشب دیدم یه نگاه عاشقانه با یه لبخند ملیح به من زد من سریع برگشتم گفتم نمی ...(البته ببخشید بی ادبیه)شوهرم گفت وا چه ربطی داره گفتم تو هر وقت به من بخندی یعنی ر.ا.ب.ط.ه میخوای .یعنی زندگی من ببین چقدر فلاکت باره تا شوهرم شوخ و خنده رو میشه می فهمم چه نیت شومی تو سرشه

می‌دونی عشق دلم گاهی وقتها برای خودمون ارزش قائل نمیشم از همین بابت کسی هم برامون ارزش قائل نیست ما ...

همین دیگه بی سیاستی گند زده به زندگیم

عتیقه میگه نرو مشاوره میترسه نسخه طلاق بپیچه برام

همین دیگه بی سیاستی گند زده به زندگیم عتیقه میگه نرو مشاوره میترسه نسخه طلاق بپیچه برام

همین .ولی بنظرم هیچ زمانی به طلاق فکر نکن تلاش کن تا اون و درست کنی که تو این برهه زمانی خودتم باید حالت خوب باشهههه والا عصبی شدم برای دوتامون

همین .ولی بنظرم هیچ زمانی به طلاق فکر نکن تلاش کن تا اون و درست کنی که تو این برهه زمانی خودتم باید ...

شهرمون دور از خانواده اس الان تو فکر اینم برم به عنوان قهر دیگه خونه نیام که زهر چشمی بگیرم که بدونه از مادرش دفاع کرده منم زنشم اگه مادرش مهم بود زن چرا گرفته اورده تو غربت خیانتش به کنار این کاری که اوشبی کرده هم به کنار از بس برای خودم دلم سوخت و اشک ریختم

ببخشید ناراحتت کردم خدا کمکت کنه دوست عزیز🌹

کاش می شد شوهرامون آزمایش ژنتیک بدن فکر کنم اینا برادر هستن فقط تو بیمارستان جایی عوض شدن ،مگه میشه ...

😂😂😂وااااااااااای با اینکه نامزدم دوره ولی همین ک‌زنگ میزنه خنده روهه می‌دونم حرفای جنسی ازم میخاد .اینا چقد شبیه به هم دیگن .بنظر من ما رفتار نداریم بلد نیستیم مرد و تشنه خودمون بکنیم متاسفانه بجای تصمیم عاقلانه اومدیم تسلیم شدیم .شدیم مثل همونا .وقتی کارشون تموم میشه میشن همون پسر تخس قبلی 

شهرمون دور از خانواده اس الان تو فکر اینم برم به عنوان قهر دیگه خونه نیام که زهر چشمی بگیرم که بدونه ...

بنظر من حالا که تصمیم داری بری قهر حتما تو شهر خودتون یه مشاور برو بعدش یه تغییر اساسی به خودت بده که ببینه تو هم میتونی رفتار دیگه ای داشته باشی والا بشو یه زن شاد به خودت برس محلشم زیاد نده تا بچسبه بهت قدرتو بدونه فداتبشم من 

کاش می شد شوهرامون آزمایش ژنتیک بدن فکر کنم اینا برادر هستن فقط تو بیمارستان جایی عوض شدن ،مگه میشه ...

باورت نمیشه تو دختریام و مجردیام همه حسرت زندگیمو میخوردن میگفتن خوشبخته و فلان الان کارم به جایی رسیده که میام فامیلایی که همزمان با من نامزد کردن و میبینم غبطه میخورم .طرف با ذوق میاد برام تعریف میکنه که بعد از ر.ا.ب.ط.ه جنسی منو شام برده بیرون منو برده شهر بازی .یا برام کلی خوراکی گرفته .یا فردا صبحش با کلی خوراکی اومده در خونمون سوپرایزم کرده .اونوقت خودمو میبینم که برای یه رابطه پنج دقیقه قبل مهربون میشه بام همین که کارش تموم شد بر میگرده به حالت قبلی حتی حاضر نمیشه یه کم محبت کنه .چه برسه بخواد منو ببره شهربازی یا برام خوراکی بگیره .تنها کاری که این بشر بلده فقط میگه دامن نپوش ساق پات معلومه شلوار کوتاه نبوش مگه بچه ای این چه لباسیه 

😂😂😂وااااااااااای با اینکه نامزدم دوره ولی همین ک‌زنگ میزنه خنده روهه می‌دونم حرفای جنسی ازم میخاد ...

منم بعضی وقتا میگم سیاست نداشتم بعضی وقتا هم میگم خب چکار باید میکردم آخه؟من اهل سیاست و ترفند و اینا نیستم ،نه تو همسرداری نه تو هیچ مورده ،فکر کن برای اینکه آقاییمون همیشه بشاش باشه کلا لخت و عور تو خونه باشم🤪می خوام‌صد سال سیاه نخنده😂

منم بعضی وقتا میگم سیاست نداشتم بعضی وقتا هم میگم خب چکار باید میکردم آخه؟من اهل سیاست و ترفند و این ...

واااااااای بخدا منو چقد شبیه همیممممم.منم هیچچچ بخدا کلا از سیاست داشتن خوشم نمیاد اما میبینم ما داریم ضرر میکنیم باز تو زندگی تا اونا 

تازه سیاست نداشتن ما به نفع اونا بیشتر هست

باورت نمیشه تو دختریام و مجردیام همه حسرت زندگیمو میخوردن میگفتن خوشبخته و فلان الان کارم به جایی رس ...

اره منم دختر دایی ام تعریف میکرد میگفت شب اول که پیش هم بودن شوهرش تشکر کرده یه زنجیر طلا از جیبش دراورده هدیه داده ،اونوقت یاده شب اول خودم افتادم هم خندم میگیره هم برای خودم غصه میخورم ،فکر کن من ترسیده بودم اینم خون جلو چشماشو گرفته بود ،هعی، یا دوستام شوهراشون براشون کمپوت آناناس و پسته که تقویت بشن ،اونوقت ما چی ...به این برکت نی نی سایت قسم،زمان برمی گشت به عقب مهرم و می بخشیدم هیچ یه مهریه هم بهش میدادم جونم و برمی داشتم و فرار میکردم ،شوهر من اخلاقای بد دیگه هم داشت مثل بچه ننه بودن و ...

اره منم دختر دایی ام تعریف میکرد میگفت شب اول که پیش هم بودن شوهرش تشکر کرده یه زنجیر طلا از جیبش در ...

تف بهشون مثل نامزد من میگه ببین میای کنار مامانم زندگی میکنیم خونه جفتی که اگه مامانم کاری داشت انجام بدی😒😒😒خدا لعنتشون کنه ما هم دین داریم خواهر یه روز میگیرشون.بخدا من یادمه اولین رابطمون دردم اومد کشیدم عقب بهش برخورده عصبی شده بخدا اگه خونه مامانش نبودم یه جا دیگه بودم به گفته خودش کارشو یه سره میکرد آقا از ابروش ترسیده کشیده بود کنار با بد عنقی بام رفتار میکرد دیگه همون شد که من اصلا پامو خونشون نزاشتم😒 متاسفانه دخترا مردم شانس دارن تا ما

ببخشید عشقم اینو میپرسم شما چند سالتونه؟!